Tep Zepi @ Zorki Off The Record

by | May 6, 2010 | Articole

Tep Zepi @ Zorki Off The Record – sambata, 13 mai 2010, h22.00

In deschidere: Alternativ Quartet

Pret intrare: 10 RON

“Am sa ma intorc / In curand / Printre voi.”
Asa cum anunta in mod subliminal piesa citata mai sus, formatia TEP ZEPI revine printre noi, cu membri noi si vechi, cu piese vechi si noi, dar fara nici o alterare a inconfundabilul si inimitabilului sound care i-a consacrat. TEP ZEPI reiau povestea pe care au incheiat-o abrupt, cu puncte de suspensie, in vara anului trecut. Asadar, punct si de la capat:
Tep Zepi revin pe scena !
TEP ZEPI au aparut in peisajul underground-ului romanesc in 2006. Impresiile pozitive au inceput instantaneu sa curga, TEP ZEPI fascinand prin combinatia de grunge, stoner rock si psychedelic, versurile in limba romana, pline de poezie, si aptitudinile instrumentale individuale si colective.
Pe 27 septembrie 2008 TEP ZEPI revolutionau industria muzicala romaneasca, lansand, pe cont propriu, o bijuterie muzicala: un EP imprimat pe vinil, intitulat “RetroFetish”. Materialul a fost lansat in cadrul unui eveniment de amploare, care a umplut pana la refuz Teatrul Metropolis din capitala.
Pe 25 aprilie 2009 era lansat primul album full-length TEP ZEPI, “Son Of A Dollar And A Song”, o noua productie independenta, curajoasa, care aduna pe un singur CD cele mai importante realizari muzicale ale trupei. Patru zile mai tarziu, la sfarsitul unui concert in clubul Control, solistul Bogdan Rusu isi anunta plecarea din trupa si punea punct primei perioade din istoria TEP ZEPI, excelent suprinsa pe albumul sus-mentionat.
Dupa doar doua luni de pauza, TEP ZEPI reveneau in forta cu o noua solista: Petra Acker, de la The Others. Aceasta isi facea debutul alaturi de trupa pe data de 20 iunie, in Club A, reusind sa puna intr-o noua lumina vechile piese, fara a le modifica inoportun.
Pe 4 septembrie 2009, in urma unui concert exceptional sustinut pe scena festivalului Golden Stufstock, TEP ZEPI anuntau ca se retrag pe termen nelimitat.

Au trecut 8 luni de la acel moment delicat si iata ca TEP ZEPI sunt mai mult decat pregatiti sa revina in prim plan. Daca nu ati avut ocazia sa ascultati solo-urile nepamantene ale lui Mihnea, sa vibrati alaturi de basul seismic al lui Vava, sa va scufundati sub timbrul sonor nemaiauzit al Petrei Acker ,sau daca le-ati vazut pe toate acestea si vreti sa le retraiti, aveti sansa sa o faceti in perioada 13 mai – 17 iunie, timp in care trupa va fi intr-un turneu in mai multe orase, asa cum se poate observa pe afis.

Il veti cunoaste cu aceasta ocazie si pe noul membru TEP ZEPI: John Ciurea – tobe. In rest, nucleul trupei ramane intact: Petra Acker – voce, Mihnea Andrei Ferezan – chitara, Victor Ferezan – bas.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This