Marco Carola @ Club Midi

by | Sep 23, 2010 | Articole

Marco Carola @ Club Midi – vineri, 22 octombrie 2010, h23.00

Warmup: Mihigh

Pret intrare: 20 lei pana la h00.00 / 40 lei dupa h00.00

Marco Carola s-a indreptat inca de la inceputul carierei muzicale inspre techno, stil ce i-a oferit mereu posibilitati noi de experimentare. Stilul sau de a mixa pe 3 platane l-a transformat in unul dintre cei mai cautati dj de techno al acelei perioade. Marco Carola este un artist interesant, inovator in zona Techno-ului european. Muzica sa exprima o fuziune de ritmuri hotarate, linii melodice, sunete organice si experiment electronic.

Desi la inceputurile carierei a fost influentat de house si italo-disco, Marco Carola (zenitmusic.com) s-a oprit la techno drept cel mai potrivit stil pentru a se exprima muzical. A fondat labelurile Design Music, 1000, Zenit, Question si DoMiNo
Despre compilatie din seria Fabric, Marco declara ca astepta timpul potrivit pentru a face acest mix CD. “Sunt foarte multe CD-uri mixate pe piata, iar eu am vrut mai mult sa fac ceva mai diferit, mai special; sa nu sune ca celelalte mixuri”.
Ultmii doi ani au fost explozivi pentru el, conturandu-si un stil propriu in care zona house si balansul simplist al zonei techno-minimal se imbina perfect.

Marco Carola si Nick Curly sunt responsabili pentru dubla compilatie Party Animals, lansara de Cocoon cu ocazia rezidentei cu acelasi nume de la Ibiza de anul acesta.

#Concurs: 10 invitatii. Atat data trecuta cat si anul trecut a fost nebunie mare. Parerile voastre despre ce a fost si ce se anunta merita sa fie rasplatite 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This