Bruno Pronsato @ Club Midi

by | Sep 29, 2010 | Articole

Bruno Pronsato (live act) @ Club Midi – vineri, 8 octombrie 2010, h23.00

Warmup: Mihigh / Guest: Petre Inspirescu (Pedro)

Steven Ford aka Bruno Pronsato se prezinta ca un “savant” al sunetului, a carei munca are doua parti egale, fiind atat vesela cat si severa, cu ritmuri ce te dezorienteaza si te pune in suspans. Desi este un artist minimal-techno, Pronsato ofera o paleta vasta de sunete neasteptate. “The Make Up The Break Up” este primul sau release, chiar la propriul label denumit “Thesongsays”. Un track lung de 38 de minute ce te duce adanc in propria sa armonie stilizata. Desi la inceput a fost ideea unui EP Track, in timp s-a transformat intr-un “monstru” ce defineste pasiunea lui Bruno pentru muzica si sound design.

Pedro aka Petre Inspirescu este un “complice” constant, alaturi de colegii sai Rhadoo si Raresh, pentru petreceri incredibile, atat in tara cat si peste hotare. Si-a inceput cariera in ’99 insa de ceva ani este rezident Circoloco, DC10 Ibiza. De aici, modul in care percepe si simte muzica s-a schimbat radical. Numele sau a stat pe buzele multor dj importanti datorita catorva EP-uri importante la label-uri precum Cadenza, Barraca Music sau Supernature. A stabilit trenduri regasite in set-uri importante iar muzica sa pe cat de complexa pare pe atat de irezistibila o gasesti mai tarziu. Radu Bodiu (Pedro) isi prezinta un stil puternic influentat de deep house insa totodata combinat cu minimal.

Mihigh, rezident al clubului Midi, si-a aratat interesul pentru muzica inca din tinerete, descoperind partea sa underground prin 2000 cand petrecerile de acest gen au inceput “sa prinda”. Cu un stil minimal prezentat intr-o forma “adanca” (a se citi “deep”), personal isi descrie muzica ca fiind “dirty old school underground house music”. Inca din 2007 a inceput sa puna la evenimente importante, precum Sunwaves Festival, petreceri pe Kudos Beach, urmand apoi sa “colinde” Bucurestiul la petreceri in Kristal sau chiar sa treaca granita in Italia si Germania, amintind aici evenimente la Rimini, Venetia sau Berlin.

Warmup-uri de exceptie au fost oferite de Mihigh pentru numeroase nume importante precum Steve Lawler, Audiofly, Loco Dice, Sasha, Ricardo Villalobos, [A:RPIA:R], Thomas Melchior, Valentino Kanzyani, Zip, Tania Vulcano, James Lavelle sau Magda.
Alaturi de Kid Chriss a pornit “Midi Show”, un eveniment ce s-a bucurat de un real succes atat in club cat si la radio (One Fm). Dupa set-uri de 6 ore back2back, proiectul a fost “dus” si in alte orase din tara dar si in strainatate.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Le puteti castiga prin comentarii, mai jos 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This