We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

#HomeDelivery: 5 localuri care oferă transport gratuit la comenzi de 30 RON

Home $ Descoperă Clujul $ #HomeDelivery: 5 localuri care oferă transport gratuit la comenzi de 30 RON

Chiar în momentul în care mă pregăteam să încep acest articol, m-am gândit că aş mai putea procrastina câteva momente, pentru că parcă scriu numai despre mâncare de la un timp şi să nu credeţi că mie îmi este uşor. No, no. Aşa că, 3 click-uri mai târziu în oceanul acesta numit Internet, găsesc o poză pe care scria aşa: Food felivery is a combination of my three favourite things: food, not moving and avoiding questions. Nu zic să fim nişte antisociali care refuză să se mişte şi găsesc plăcere doar în a mânca, dar trebuie să recunoaştem: nu tot timpul avem chef şi din când în când avem dreptul la o pyjama day, o zi în care cea mai mare realizare a noastră să fie că am terminat o carte sau un sezon întreg sau am mers până la uşă să ne luăm comanda de mâncare.

Şi din una în alta, am ajuns la localuri care oferă transport gratuit la comenzi de minim 30 RON. Pentru că da, ne interesează în primul rând ce şi de unde mâncăm, dar apoi mai suntem atenţi şi la costul transportului, care preferăm să fie…zero. 30 de lei e o sumă potrivită, atât pentru a ne sătura cu ceea ce ne comandăm, cât şi pentru a ne bucura de beneficiul inclus.

Începem cu Big Belly. Preiau comenzi începând cu ora 09.00, până la ora 23.00. Despre meniul lor nu sunt multe de spus, căci treaba e destul de simplă. E perfect pentru zilele în care chiar nu-ţi pasă. Nici de examenele care vin, nici de task-urile care te aşteaptă, nici de ce vrea şeful tău. Tu doar vrei să mănânci ceva apetisant, să te lingi pe degete, să ţi se pară că nu se mai termină bunătatea aia de mâncare! Shaorma şi sandvişuri, burgeri, meniuri cu grătar, caşcaval, piept de pui crocant, aripi pui, pulpe de pui, tot puiul!, pizza, să vă mai zic? Au şi paste, salate…dar eu una sunt îndrăgostită de cartofii lor prăjiţi, pizza aceea apetisantă, iar meniurile de burgeri cu sos şi suc sunt greu de refuzat. Puteţi încerca, dar nu cred că veţi face faţă tentaţiei. Just saying!

Recomandarea noastră: Meniu Chicken Burger – burger, porţie de cartofi, sos la alegere, băutură răcoritoare/bere – (25 lei) şi clătite cu finetti sau gem (6 lei). Poți comanda direct aici.

#lunch ? #my loveeee

O postare distribuită de Anca Zanet (@ancazanet) pe

Mai departe: Euphoria Biergarten unde, la o comandă mai mică de 30 de lei nici nu puteţi comanda. Din start, oamenii sunt foarte de treabă şi vor să ne aducă mâncarea gratis. Deschid prăvălia la ora 09.00 şi o închid la miezul nopţii, ceea ce înseamnă că şi pe la 10-11 seara dacă vă loveşte foamea, puteţi sta liniştiţi, căci aveţi la cine apela. Şi aveţi şi de unde alege, de la gustări pentru micul-dejun, sandvişuri şi salate, la paste, pizza, ciorbe şi supe, iar mai apoi feluri principale, garnituri şi, bineînţeles, un mic desert. Specialităţile casei sunt meniuri având ca ingredient principal un anume fel de carne: T Bone la grătar, vrăbioară de vită la grătar cotlet de viţel, baghete crocante de şalău sau din piept de pui, aripioare crocante de pui, la care este adăugată garnitura şi/sau salată, sos.

Recomandarea noastră: Pljeskavica, specialitate sârbească din carne de vită prăjită la grătar, servită cu salată proaspătă de roşii, castraveţi, ceapă şi cu pâine sârbească făcută în casă. (31 lei). Poți comanda direct aici.

Yessss! ? #mydinner #foodporn #delicious #beef #meat #salad #tasty

O postare distribuită de Delia Miriam (@dellymiriam) pe

Din nou dăm peste nişte oameni foarte bine intenţionaţi şi care nu vor să ne ia bani pe transport. Pizza Hut, de asemenea, nu acceptă comenzi sub 30 de lei, deschid la ora 10.00 şi încheie distracţia la 23.00. Chiar dacă în meniu mai găsiţi şi antreuri, paste tuscani gratinate, salate şi deserturi, toate delicioase de altfel, pizza rămâne preferata tuturor. Vă alegeţi “victima”, dimensiunea (cât puteţi duce, să nu vă întindeţi), tipul de blat – tradiţional, italian, Pan (pufos în interior, crocant şi rumen-auriu la exterior) sau Crown (12 bile de brânză tartinabiă, asezonate cu usturoi) şi poate ingrediente extra. Şi aşteptaţi, nu mult că vine repede.

Recomandarea noastră: În perioada ianuarie – martie 2017 au Pizza of the Day, care diferă în funcţie de ce zi a săptămânii e, la preţul special de 25 lei. Vă mai comandaţi un suc şi voila!

Cum e hashtag-ul ala… #AboutTonight ??? pizza and wine with @grebenisancarmen

O postare distribuită de ALINA CEUSAN (@alinaceusan) pe

La Pokka Bistro nu vor să vă priveze de la a comanda chiar şi sub 30 de lei, aşa că vă trimit mâncarea pe taxi. Pe care îl plătiţi voi. De la ora 10.00 până la 22.30 puteţi aşadar să vă desfătaţi cu arome mexicane şi Tex-Mex, începând chiar cu micul-dejun, pentru care puteţi alege din 5 tipuri de omletă – quesadilla, Pokka, spaniola, Hash Brown sau Burrito, continuând cu supa de la prânz şi încheind cu o salată pentru cină. Totuşi, nu vă lăsaţi distraşi de la adevăratele delicatese: Nachos con carne, Enchiladas rojas, Burritos, Tacos Soft/Crispy, Tampiquena şi Fajitas. Sună bine, nu?

Recomandarea noastră: Quesadilla Surf & Turf – quesadilla cu creveţi sotte şi carne de vită, servită cu pico de gallo, sos de roşii, sos de ardei iute şi smântână – 30 lei.

Experimenting with Tex-Mex today (and missing Cactus Jacks VB) #foodie

O postare distribuită de Alina (@alinatoganel) pe

Poate aţi auzit sau poate nu, Nomad Gastro Pub încă nu s-a deschis, dar fac livrări la domiciliu începând cu ora 11.00, până la ora 23.00 şi cu transport gratis la comenzi de minim 30 de lei. Vestea mare e că momentan au în meniu doar pizza! Vestea bună e că sunt foarte multe tipuri din care puteţi alege, vestea mai puţin bună e că vă va lua o viaţă până să vă decideţi. Sunt patru categorii: pizza Indiană, Pomodoro, Bianca şi Calzone, vă comandaţi şi un sos şi there you go! Enjoy your pizza, folks!

Recomandarea noastră: Pizza Methi Malai – sos alb indian de nuci caju şi schinduf, piept de pui la cuptor, mozzarella, busuioc – 30 lei.

Pizza Chicken Tikka Masala. #clujfood #modernfusion #bestpizza

O postare distribuită de Tayler Adams-Gladue (@chef_tayler) pe

Am terminat, numai bine mie mi-a venit comanda…
Voi de unde vă comandaţi? Că sigur v-am făcut poftă!

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!