We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Cei mai buni burgeri din Cluj pe care îi poți comanda acasă

Home $ Home Delivery $ Cei mai buni burgeri din Cluj pe care îi poți comanda acasă

by | Mar 17, 2017 | Home Delivery, Recomandări

We all need to make time for a burger once in a while. Așa că haideți să vedem de unde îi puteți comanda pe cei mai buni în Cluj.
I-am testat pe toți, dar ordinea prezentării este aleatorie.

Meat Up nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar dacă mai sunt printre voi persoane cărora numele acestui local nu le spune nimic, puteți afla mai multe despre povestea fondatorilor din articolul pe care noi l-am scris cu puțin timp în urmă aici. În acest moment au cinci tipuri de burger: I`m American, I`m Blue, Be Nuts, Jam it UP și burger vegetarian. Preferatul meu este Jam it UP, iar acest lucru se datorează cu siguranță prezenței gemului de bacon în lista de ingrediente. Musai de încercat este și Be Nuts, o combinație ușor mai îndrăzneață, cu unt de arahide. Burgerii sunt preparați prin metoda smashed, iar Paul și Viorica, proprietarii acestui loc, aleg ingredientele cu mare grijă și atenție. Castraveții, de exemplu, sunt din producția lor proprie. Noi am încercat aproape toate felurile de burgeri din meniu, ne-au plăcut. Așteptăm și părerile voastre. Puteți comanda direct aici, în caz de poftă acasă sau la birou.

Burgerii de la Livada sunt deja celebri în Cluj. Și da, Livada e un local în care mergi cu drag, te simți primit ca acasă mereu și mirosurile acelea de mâncare…eu una nu le fac niciodată față. De multe ori mă trezesc întrebându-i pe ospătari: ”Mă scuzați, îmi puteți spune a ce miroase? Că din ăsta vreau și eu!” Și cum nu fac față foarte bine tentațiilor, chiar acum două zile m-am trezit comandându-mi un Burger Livada (primiți și cartofi prăjiți). Procesul de luare a deciziei nu a fost deloc simplu, chiar dacă mă gândeam că sunt doar 3 burgeri și ar trebui să fie floare la ureche. Până la urmă am făcut ala-bala-portocala, o cale să fac o alegere rațională nu am găsit. Burgerul Livada și Cheese burger au ca ingredient de bază carnea de vită, dar ai și varianta Veggie Burger. Pe aceasta din urmă nu am testat-o niciodată, însă pentru primele două garantez cu papilele mele gustative. Puteți comanda de aici.

Nici de numărul vizitelor pe care le-am făcut la Very Burger (also known as Old and Tasty) nu mă pot rușina, mai ales că am ieșit de fiecare dată din locația lor cu un zâmbet larg pe față. Anything to keep the soul and the belly happy. Dacă nu ați ajuns până acum la ei, în spațiul de pe Napoca, nr. 6, poate vă convinge povestea fondatorilor să le faceți o vizită cât de curând, nouă ne sunt tare dragi Sorin și Tania. Mai ales că-i găsim de fiecare dată preparând burgeri cu atâta dedicare. La ei găsim un meniu exclusiv dedicat burgerilor și aveți posibilitatea să comandați un festin în adevăratul sens al cuvântului, ce conține burger, cartofi prăjiți, sos la alegere și o băutură răcoritoare. Au 9 tipuri de burgeri, iar prețurile acestora variază între 20 și 24 lei. Aveți și posibilitatea să make it double, pentru doar 8 lei în plus. V-am făcut poftă? Bun, nici nu încercam altceva. Îi puteți comanda direct aici.

Dacă vă place să aveți cât mai multe opțiuni, și următoarea locație este de luat în calcul. Marty Restaurants vă așteaptă cu nouă burgeri…din bucătăria raiului parcă scoși. Pe lângă clasicul Hamburger, Cheesburger și Chicken Burger, au în meniu cinci burgeri îndrăzneți, care parcă vă provoacă să-i gustați. De ce îndrăzneți? Păi să vedeți numai ce denumiri mândre poartă și ce combinații exotice ascund între cele două chifle. Este vorba despre burgerul The boss is back, Gorgonzola Burger, Halloumi & avo Burger, Brisket Burger și despre The philly cheese Burger. Carnea de vită este din nou în lumina reflectoarelor, exceptând, bineînțeles, burgerul cu pui. O mențiune pe care nu mă pot abține să nu o fac: făceți-vă un cadou minunat și comandați drept garnitură The ultimate chadder jalapeno and bacon fries. Îmi veți mulțumi după. Puteți comanda direct aici.

Good one. #cluj #burger #instaburger #instashoot #instaporn

A post shared by georgescurtulescu (@gscurtulescu) on

Mai sunt mulți burgeri de comandat acasă? Păi, voi ce ziceți? Putem să-i ratăm pe cei de la Hugo Restaurants? Mai ales că până acum nu am dat niciunde de un burger cu curcan. La Hugo, pe lângă clasicul Beef Burger, cu carne de vită, we can also treat ourselves cu un Turkey Burger sau cu Hugo Egg Burger. Ambii sunt, cu siguranță, interesanți, însă nu pentru toată lumea. Dacă nu sunteți fani ai unei schimbări drastice în ceea ce privește gustul burgerului, v-aș sfătui să rămâneți la cei clasici. Comandă aici.

Am ajuns și la ultima mențiune de pe lista noastră, căci la burgeri ocupă lejer primele locuri în Cluj. Pokka Bistro a introdus în meniu atâția burgeri cât să nu știți niciodată pe care să-l alegeți, mai exact 7 feluri. Ca de obicei, găsim aici câțiva obișnuiți și alții…mai puțin obișnuiți. Classic BBQ Burger, Crispy Chicken Burger și Veggie Burger îi putem încadra în categoria ”Normal”, burgeri clasici, bine făcuți, după rețetele pe care le știm cu toți, personalizate doar un strop cu gustul specific Pokka. Dar, mai apoi, vedem Burger-ul Tex Mex, pe cel Combo, Fried egg burger-ul și Tortilla Burger și rămânem serios pe gânduri: oare cum m-aș putea decide când eu le vreau pe toate? Delivery aici.

Să vă mai spun ceva sau deja sunteți în căutarea celui mai bun burger pe care să-l devorați astăzi?
Bineînțeles, în Cluj mai găsim burgeri buni, dar vă lăsăm pe voi să faceți recomandările în secțiunea de comentarii 🙂

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!