We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Brazda lui Novac @ Boiler Club

Home $ Party $ Brazda lui Novac @ Boiler Club

by | Oct 26, 2013 | Party

Update: evenimentul a fost reprogramat pentru 22 noiembrie

BRAZDA LUI NOVAC / LANSARE ALBUM

Pret intrare: 10 lei

Brazda lui Novac aka BLN aka Victor Popescu va lansa un nou album „MOLDERN” , un dublu CD și conține 10 piese originale BLN și 13 remixuri.

Brazda lui Novac este proiectul început în 1997 de Victor Popescu. Arhitect ca și formare, Victor s-a îndreptat rapid spre producția audio, în 2003 apărând și propriul său studio de producție, Square Sound Studio. În 2010 apare albumul său de debut, autointitulat ”Brazda lui Novac”, urmat în 2011 de cel de-al doilea album, ”Dizzy”, la label-ul german Raumklang Music. Are numeroase colaborări cu artiști precum Silent Strike, Alexandrina și Artanu.

Călin Crișan (Călin) nu este DJ, ci doar un înșiruitor entuziast de “track-uri”. Epicentrul mozaicului de sunete are rezidență în pasiunea pentru muzici împrăștiate pe frecvențe diferite, dar preponderent strânse în jurul focului Electronica. E un pus de muzică fără “academie” cu impuls și nerv continuu, cu drag pentru sunet și pentru mușchiul cardiac și pentru gamba celui care ascultă.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/WtW” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!