We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Prieten, explorator, cel cu un plan: CLUJLIFE – Te scoate din casă!

De ce facem ceea ce facem?

La început a fost… nimeni și nimic care să ne vorbească despre viața orașului, despre ce se întâmplă în materie de evenimente și localuri pe plan local, niciun motiv care să ne scoată din casă. Eram tineri, dornici să explorăm și să descoperim Clujul și tot ce avea acesta de oferit, deci căutam informație. Negăsind-o, am decis să devenim noi sursa și am văzut, testat și recomandat ca de la prieten la prieten, după propria experiență. Ne-am dorit să vedem industria ospitalității și a evenimentelor dezvoltându-se, să facem parte dintr-o viață culturală activă, să facem o schimbare. În bine.

Cum facem?

CLUJLIFE este un promotor local.

Doar că, ne-am pus în papucii celui mai bun prieten al tău – exploratorul, cel care umblă, face și povestește. Și, asemenea lui, între tine și noi nu există secrete sau menajamente. Noi îți spunem verde-n față. Cum a fost, ce-am făcut, pe cine am cunoscut.

Nu vorbim despre ce nu știm, n-am văzut sau n-am testat noi înșine. Pentru că ne concentrăm toate eforturile ca să scoatem în față viața reală, așa cum e ea, nu cum ar vrea sau zic unii că ar trebui să fie. Pentru că am văzut-o și o vedem zilnic așa cum e. Și merită atenție.

Credem în implicare continuă și activă în viața comunității din care facem parte, păstrarea unui ton pozitiv, oferirea de exemple care să inspire și să motiveze, conținut original, propriu, creativ. Facem asta printr-o publicație media online, independentă, cu un design fresh, unde ne concentrăm pe conținut și mai puțin pe spații de reclamă.

Ce facem?

Everyday we’re clujlife(ing).
Ieșim din casă, vedem ce se întâmplă, ce mai e nou, ce mai zice lumea, ce-ar mai fi interesant de făcut, și apoi îți povestim și ție. Facem asta din Ianuarie 2008.

Prezența aceasta îndelungată ne-a adus destule cunoștințe și curaj încât să abordăm subiecte pe care nu le ”atinge” nimeni. Vei descoperi informații pe care nu le mai găsești în altă parte și foarte mulți oameni din varii domenii care contribuie la dezvoltarea culturală a Clujului.
Tu poți să ne vizitezi zilnic site-ul pentru conținutul nou, pe care îl producem constant și (aproape) fără pauze, sau pentru arhiva bogată și plină de informații, recomandări și insight-uri din zone diverse: evenimente, antreprenoriat, industria ospitalității, sport, entertainment, angajatori locali etc.

Periodic mai scotocim ceva nou, ne mai dăm o provocare. Experiences Map, Clever Choices, Office Takeover ar fi câteva exemple recente în acest sens.