We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Loading Evenimente

« Calendar

HAVASI Symphonic – Cluj-Napoca 2023

November 1 @ 3:00 pm

HAVASI Symphonic - Cluj-Napoca 2023

HAVASI revine la Cluj-Napoca
În urma spectacolelor de succes desfășurate cu casa închisă în Cluj-Napoca, HAVASI revine la Sala Polivalentă BTarena, cu două spectacole, în 18 noiembrie 2023, începând cu ora 15:00, respectiv ora 19:30. Noul spectacol din 2023 va include, în premieră, melodii și proiecții noi. Biletele sunt disponibile în avanpremieră, cu -10% reducere, până pe 31 ianuarie 2023, pe eventim.ro.
Muzică așa cum nu ați mai ascultat vreodată
Programul este creația 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, HAVASI. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și energie. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii internaționale și cu forța rock-ului.
O călătorie muzicală incredibilă
Spectacolul-concert HAVASI reunește solo-uri de pian, o multitudine de soliști extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale aflate într-o continuă dezvăluire. Această diversitate oferă publicului o experiență intensă și memorabilă, ca un roller coaster al emoțiilor, amplificată de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, lumini și imagine.
Virtuozitatea clasică întâlnește strălucirea Las Vegas-ului
Spectacolul în stil Las Vegas, inspirat din conceptul original al regizorului american Brian Burke (concertul „The New Day” din Las Vegas al artiștilor Céline Dion, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain, este o sărbătoare a culturii internaționale.
Concert adecvat pentru copii
Personalitatea carismatică a lui HAVASI și strălucirea pe care acesta o are pe scenă reprezintă garanția unei experiențe antrenante pentru întreaga familie, unde copiii fac cunoștință cu pianul într-un cadru modern care îi va fascina. Copiii cu vârsta sub 6 ani au intrare gratuită în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 6 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult

Detalii

Data:
November 1
Interval orar:
3:00 pm
Categorii:
Tags:
,
RSVP:
https://fb.me/e/3jsQ7DhV3

Locație

Sala Polivalentă BT ARENA
Aleea Stadionului 4
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

HAVASI

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!