We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

#FloriPentruFlorărese

Home $ Știri Cluj $ #FloriPentruFlorărese

by | Mar 9, 2017 | Știri Cluj

În 8 martie 2017, membrii Asociației Magic People au fost vestitorii primăverii în lumea doamnelor care lucrează în florăriile din Cluj-Napoca. Cristian Gog si Dan Ciulea au dăruit câte o floare florăreselor pentru a celebra ziua femeii.

Campania #FloriPentruFlorărese este în acest an la a treia ediție, iar conceptul acesteia aduce un moment de culoare si zâmbete femeilor cărora le este dedicată această zi, dar care își petrec ziua de 8 martie pentru a contribui la fericirea celorlalte femei. Astfel, doamnele din mai multe florării din Cluj-Napoca, dintre care amintim: Florăriile Aleksandra, Ana Flor, Casa cu Flori, Eden, Florart, Flori de lux, Florissima Boutique Bouquets, Dream Events, Duo Fantasio, Hedera, Infinity, Kara Flowers, La Vie en Rose, Magique, Magnolia, Maria, Păpădie Povestea Florilor sunt cele care au avut parte de o mare surpriză simțindu-se și ele speciale.

Am ajuns la a treia ediție a acestei campanii și fiecare an care trece pe această cale ne aduce o satisfacție tot mai mare când observăm surprinderea și bucuria pe care cu drag și din suflet o aducem florăreselor cu ocazia zilei de 8 martie – a declarat președintele Asociației Magic People, Cristian Gog.

Bineînțeles că acest proiect, #FloriPentruFlorărese, ne oferă o mare împlinire în momentul în care putem observa uimirea, împlinirea și bucuria de pe chipul doamnelor florărese care nu se așteaptă la o asemenea surpriză, dar pentru ele primirea acestor flori reprezintă un mare gest de apreciere. Pe această cale dorim să le mulțumim și prietenilor noștri de la Fantasmagia, Agenția Tas, Class Fiscal Consulting și FanCourier care au facut posibilă realizarea acestei surprize pentru florărese. – a declarat vice-președintele Asociației Magic People, Dan Ciulea

#FloriPentruFlorărese – de 8 martie toate femeile primesc flori de la soți, iubiți, prieteni, colegi sau copii. Însă, doamnele care lucrează în florării și contribuie la bucuria altor femei nu primesc flori! Am dorit să schimbăm acest obicei și să le facem o surpriză placută florăreselor.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!