We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Lansarea albumului “Despre Dragoste” by Aldo Blaga

Home $ Articole $ Lansarea albumului “Despre Dragoste” by Aldo Blaga

by | Feb 6, 2017 | Articole

Lansarea albumului “Despre Dragoste” by Aldo Blaga
spectacol caritabil în sprijinul Magic People, Voluntar de Cluj, VIVAD

„Hai să vorbim despre dragoste!”
Este invitația pe care o lansează Aldo Blaga, pe 3 Martie celor care doresc să se simtă bine și să facă și o faptă bună în același timp. Fostul concurent de la Vocea României şi X Factor și-a ”dăruit” lansarea albumului ”Despre Dragoste” unei cauze nobile, sprijinirea Asociaţiei MagicPeople, Voluntar de Cluj şi VIVAD, astfel că spectacolul se va desfășura sub sloganul ”Uniți, dăruim!”.

Va fi un spectacol complet, de muzică, dans și magie… la propriu, alături de Aldo Blaga & TzikaSaxOrchestra, de magicianul Cristian Gog şi pentru a motiva de 3x mai mult audiența va susține un mic speech vedeta de televiziune Mihaela Tatu.

Vă invit la două ore de spectacol inedit, emoţionant, antrenant, romantic și colorat în urma căruia să-i inspiraţi şi pe cei din jurul vostru să fie mai darnici, mai uniţi, pentru că…uniţi, dăruim! – spune Aldo Blaga.

Intrarea la spectacolul din 3 Martie este pe bază de bilet în valoare de 50 lei şi redus la 30 lei. Va fi asigurată deasemenea şi o urnă unde cei mai darnici dintre voi, vor putea să sprijine în plus cauzele mai sus-numite.

50% din încasările albumului ”Despre dragoste”, donate în scopuri caritabile
Dincolo de lansarea ce a avut loc în București, întregul album în sine este un testimonial adus de Aldo Blaga dorinței sale de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. El a luat decizia de a dona 50% din încasările generate din vânzarea albumului și concertele de lansare către cauze caritabile, indiferent de natura lor- copii cu sindrom Down, Asperger, cancer sau autism, familii sărace sau cu probleme de integrare în societate, etc.

Albumul meu de debut, copilul meu de suflet, încununarea a peste 10 ani de creaţie componistică, ”Despre Dragoste” se vrea un vehicul, un mijloc prin care să inspir oamenii să dăruiască, să ajute, regăsindu-se, mai mult ca sigur, în cel puțin una dintre piese, astfel implicându-se activ în comunitatea din care fac parte – își descrie Aldo Blaga albumul său de debut.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!