We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Louis King @ Karolina Pub & Terrace

Home $ Articole $ Louis King @ Karolina Pub & Terrace

by | May 13, 2017 | Articole

Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album în 1996, câștigând tot în același an premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J.Hawkings.

Stilul său original de a compune piese ce combina Rockabilly, Rock’n’Roll si Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atât în Australia, cât și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania, iar începutul anului 2017 îl surprinde interpretând muzica sa inconfundabilă în SUA la renumitul festival “Viva Las Vegas”.

Tot în acest an, Louis King celebrează 20 de ani de muzică printr-un turneu în Australia și Europa. Cu prilejul acestui eveniment, ne bucurăm să îl primim în luna mai pentru prima dată în România pe Louis King – “Regele Rockabilly-ului și al Blues-ului Australian”!

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!