We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Silent Strike & Kazi Ploaie / Brazda lui Novac

Home $ Party $ Silent Strike & Kazi Ploaie / Brazda lui Novac

by | Nov 8, 2013 | Party

SILENT STRIKE & KAZI PLOAE
Invitat: Infinitu’

BRAZDA LUI NOVAC / LIVE
lansare de album “Moldern”

Încălzirea şi după:
CĂLIN

Pret intrare: 20 lei

Silent Strike este un nume (de scenă) despre care nu este nevoie să scriem, întrucât spun totul despre el cele 5 (până acum) albume ale lui: Silent Strike, 3 a.m., Alb, Instrumentals şi Singularity.

Ioan Titu, sub numele de scenă, Silent Strike, este un compozitor român de muzică electronică. A deschis concerte ale unor nume importante pe plan muzical internaţional, dintre care îi amintim pe: Faithless, Amon Tobin, Kode9, Bonobo, Jazzanova, Recoil sau Mr. Meeble. De fapt, ar mai fi ceva care spune un lucru diferit despre Ioan Titu, şi anume colaborarea cu Ada Milea, Alexandrina, Deliric, Norzeatic, D.J. Vasile, Yvat, Brazda lui Novac şi alţii.

Omul Kazimir a ales ca artistul avangardist Kazi Ploae să ia o pauză, însă poetul postmodernist Regis Osmund a decis că mai sunt multe de spus…de scris…de cântat. Aşa se face că în 2013, după albume precum Gorgone, Hârtie de împăturit muntele şi colaborări cu Specii: Ameninţarea maimuţei şi Imperiul lianelor, aceste alter-ego-uri revin cu un nou proiect împreună cu Silent Strike, făcând „Egorap”.

Brazda lui Novac aka BLN aka Victor Popescu lansează un nou album „MOLDERN” , un dublu CD și conține 10 piese originale BLN și 13 remixuri.

Brazda lui Novac este proiectul început în 1997 de Victor Popescu. Arhitect ca și formare, Victor s-a îndreptat rapid spre producția audio, în 2003 apărând și propriul său studio de producție, Square Sound Studio. În 2010 apare albumul său de debut, autointitulat ”Brazda lui Novac”, urmat în 2011 de cel de-al doilea album, ”Dizzy”, la label-ul german Raumklang Music. Are numeroase colaborări cu artiști precum Silent Strike, Alexandrina și Artanu.

Călin Crișan (Călin) nu este DJ, ci doar un înșiruitor entuziast de “track-uri”. Epicentrul mozaicului de sunete are rezidență în pasiunea pentru muzici împrăștiate pe frecvențe diferite, dar preponderent strânse în jurul focului Electronica. E un pus de muzică fără “academie” cu impuls și nerv continuu, cu drag pentru sunet și pentru mușchiul cardiac și pentru gamba celui care ascultă.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/OR4” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!