We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Nov 18, 2019 | Articole, Recomandări

Hei, tu, cel care citești acest articol, sper că te bucuri de un început de săptămână liniștit, fără prea multe bătăi de cap, fiindcă de miercuri încolo ai un program foarte încărcat. Luni și marți e liniște printre evenimentele noastre, însă mijlocul săptămânii aduce o varietate de activități perfecte pentru timpul liber. Cât despre weekend, nici nu mai vorbesc, căci cu greu te poți decide încotro să o apuci prima dată. Pentru început, aruncă o privire peste cele 10 propuneri ale noastre. Poate îți vor ușura hotărârea cu privire la modul în care alegi să te distrezi zilele următoare.

Miercuri – Ain’t no party like a College Party

Tu ai fost în Ibiza? Nu, nici eu, dar am auzit că cei de la College Party organizează o noapte nebună asemenea celor pe care le găsești doar pe insula spaniolă, așa că n-am de gând să stau acasă miercuri. Euphoria Music Hall se va transforma, din nou, în tărâmul celor mai petrecăreți oameni, iar Dj-ul Johan C vine tocmai din Ibiza pentru a transmite vibe-uri autentice. Îți spun eu, așa ceva nu e de ratat. Intrarea costă 15 lei întreaga noapte, însă dacă ai descărcată aplicația Omnipass beneficiezi de 5 lei reducere. You in?


 

Joi – Ne întâlnim cu Depeche Mode pe marele ecran

Deși ne-ar fi plăcut să aducem vestea bună că Depeche Mode revin în Cluj, ne mulțumim să spunem că vom reîntâlni îndrăgita trupă în sala de cinema de la Florin Piersic. Filmul Spirits in the Forest surprinde spectacolul excepțional de la Waldbühne din Berlin („Forest Stage”). De asemenea, pelicula urmărește și poveștile a șase fani proveniți din toate colțurile lumii, alături de traseul pe care aceștia l-au parcurs pentru a fi prezenți la concertul unic susținut în 25 iulie 2018.


 

De joi până în 15 decembrie – Ne lăsăm înconjurați de lumină

Festivalul care luminează Clujul cum nu se poate mai frumos, Lights On, revine în 2019 cu un nou circuit încărcat de povești. Cea de-a doua ediție a evenimentului abordează tema conștientizării, iar toate instalațiile luminoase vor surprinde acest subiect din unghiuri diferite. Cine își amintește de mult-iubitul Mi-e dor de tine sau de luna fascinantă expusă în Biserica Piaristă, atunci nu trebuie să rateze proiectele artistice care vor străluci în mai multe colțuri ale orașului. Ce surprize ne pregătesc organizatorii? Vom afla începând cu 21 noiembrie.


 

Vineri – Cine se trezește de dimineață…

…la CreativeMornings ajunge! Întâlnirea matinală desfășurată la ClujHub așteaptă toți oamenii somnoroși, dar cu chef de a învăța lucruri noi, la un mic-dejun sănătos și o discuție numai bună pentru un început de weekend. Tema poveștilor din luna noiembrie este Lost și mai multe despre ce anume vrea să transmită acest subiect vom afla de la Șerban Țigănaș, care a ocupat funcția de Președinte al Ordinului Arhitecților din România. Evenimentul este gratuit, pe bază de înregistrare.


 

Vineri – Petrecem cu Zdob și Zdub

Din rândul evenimentelor care se întâmplă în această vineri face parte și concertul Zdob și Zdub de la Cinema Florin Piersic. Carismaticii artiști vor face scena să vibreze cu hit-urile lor originale, dar și cu proaspetele melodii lansate pe album Bestiarium. Este suficient să citești această denumire ca să îți dai seama că spectacolul va fi unul pe măsură. Maeștrii cross-over-ului ne-au obișnuit cu show-uri energice în care lumea se ridică la dans și fredonează piese consacrate în ultimii 20 de ani. Cine vrea să-l cunoască pe Dj Vasile și să afle unde Moldovenii s-au născut nu trebuie să stea pe gânduri prea mult, ci să-și achiziționeze biletul chiar acum.


 

De vineri până duminică – Plecăm în munți

Transylvania Mountain Festival ne propune să dăm uitării stresul cotidian și să ne aventurăm într-o călătorie fix în inima munților. Bineînțeles, nu putem pleca pur și simplu un weekend întreg departe de casă, dar avem posibilitatea să mergem la numeroasele activități pregătite de către organizatorii festivalului pentru publicul larg. Printre acestea se numără proiecții de film, expoziții de fotografie, ateliere în aer liber și chiar o drumeție la Rimetea. Programul întreg și biletele sunt disponibile pe site.


 

De vineri până în 31 decembrie – Familionul, familionul, hai la joc!

Târgul de Crăciun își deschide larg porțile și te așteaptă la o nouă ediție plină de cântece, ateliere, căsuțe frumos decorate și… jocuri, căci acestea reprezintă tema evenimentului. Desigur, nu lipsesc bradul fercheș, Căsuța lui Moș Crăciun și nici patinoarul. Printre noutățile târgului se numără o iesle, un carusel cu luminițe și un iglu care adăpostește o familie de urși polari. Restul surprizelor le vei descoperi alături de cei dragi. Weekendul inaugural se anunță a fi plin de muzică și dans, iar buna dispoziție va fi adusă de Horia Brenciu, Subcarpați alături de mulți alți artiști. Ne întâlnim vineri să aprindem luminițele în Piața Unirii.


 

Vineri – We go techno

După ce ne-am încălzit la Târgul de Crăciun cu un pahar de vin fiert, urmează să încingem ringul de dans la BT Arena. Atmosfera va fi garantată de Marco Carola, dj-ul italian care vine cu beat-uri techno fresh tocmai din orașul Napoli. Iubitori ai muzicii electronice, pregătiți-vă outfit-ul cool și papucii ăia comozi, fiindcă noi avem o bănuială că veți pleca de la petrecere abia sâmbătă dimineața. Biletele sunt disponibile aici.


 

Sâmbătă – Învățăm cum să fim curajoși

Am petrecut suficient la Marco Carola, iar sâmbătă e timpul să lucrăm la dezvoltarea noastră personală și profesională. Cum facem acest lucru? Participând la conferința TEDx, cum altcumva? Evenimentul se întoarce cu noi discuții captivante dedicate tinerilor și își propune să ofere un imbold generației actuale. Sore, Mihai Dima, Virgil Ianțu, Mihai Hînda, Ruxandra Mercea și Ioana Chira sunt doar câțiva dintre invitații care ne vor transmite curajul să credem mai departe în visurile noastre. TEDxYouth se desfășoară la Cinema Florin Piersic, iar biletele sunt disponibile pe site.


 

Sâmbătă – Petrecem în stilul anilor 90

Ar prinde bine și sâmbătă o petrecere, nu-i așa? Ei bine, avem una în program pe care te sfătuim să nu o ratezi, mai ales că nu se încadrează în tipologia petrecerilor la care mergi în fiecare weekend. We Love Retro se întoarce cu cea de-a șasea ediție și promite distracție cât e noaptea de lungă. La BT Arena vor fi prezenți 7 artiști care au revoluționat scena retro și care ne vor aminti de atmosfera unică a discotecilor secolului trecut. Cine sunt aceștia? Coolio, Culture Beat, Rednex, C Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project. Nu spun mai multe, ci doar o să las aici o trimitere spre bilete.


 

Gata, eu am hotărât la ce evenimente particip săptămâna aceasta. Tu ai pregătit agenda?

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!