We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Citește, pozează-te și iubește filmul

Home $ Articole $ Recomandări $ Citește, pozează-te și iubește filmul

by | Jun 3, 2016 | Recomandări

TIFF nu este doar despre film, ci și despre o mulțime de experiențe care fac acest festival unul memorabil. De exemplu, îi puteți găsi pe Woody Allen în dialog cu Stig Bjorkman, pe Al Pacino sau pe Johnny Depp. Nu sunt acolo în persoană, deși ne-am fi dorit, ci în cărțile despre cinema de la spațiul de relaxare Raiffeisen Bank. Pentru că este vorba de bancheri, veți mai găsi în micuța bibliotecă Raiffeisen Bank și cărți din economie sau antreprenoriat.

Cărțile sunt numai bune pentru zilele în care ploaia vrea și ea să fie prezența la festival.

În zilele cu soare, va recomandăm să va scoateți la plimbare o bicicletă galbenă I’Velo, ediție specială TIFF. Le puteți închiria, gratuit, până la oră 19:00, din Piață Unirii, pentru 4 ore, în bază cărții de identitate. Veți avea timp suficient pentru un țur al principalelor obiective de bifat la festival.

Pentru că este evenimentul anului în film, se cere un selfie. De aceea, dacă va faceți un selfie în spațiul de relaxare Raiffeisen Bank și-l postăți pe Instagram și Facebook cu hashtag-ul #impreunalafilm, puteți câștiga două iPhone 6S sau o bicicletă Pegas, tot galbenă.

Pentru că iubește filmul la fel de mult ca voi, Raiffeisen Bank este sponsorul principal al TIFF pentru al treilea an la rând. Și tot de 3 ani, bancă va prezintă secțiunea Zilele Filmului Românesc.

Vă așteptăm în continuare la TIFF și la spațiul de relaxare Raiffeisen Bank, ori de câte ori faceți o pauză între vizionări.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!