We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

8 grădini de vară din Cluj unde te poți distra în sezonul cald

Home $ Articole $ 8 grădini de vară din Cluj unde te poți distra în sezonul cald

by | Jul 29, 2021 | Articole, Recomandări

Când orașul se topește sub soare, când străzile devin din ce în ce mai aglomerate, iar căldura se dezlănțuie în voie, tot ce ne dorim e să fim înconjurați de umbra copacilor, să răsune muzica, să ne putem bucura de o mâncare delicioasă și un drink răcoritor, toate într-un decor care să ne deconecteze pentru câteva ore de la ritmul cotidian. Pare a fi un scenariu departe de realitate, însă am găsit câteva locuri potrivite, în care aceste lucruri chiar se întâmplă. Am selectat o serie de grădini de vară unde te poți distra în sezonul cald și unde poți participa la evenimente în aer liber, fie că sunt organizate de tine sau te bucuri de ele ca invitat.

EC Garden este un spin-off Electric Castle gândit sub formă de grădină urbană în mijlocul orașului, un spațiu cu mult verde, food trucks, băuturi și cu o atmosferă de festival. Noi am îndrăgit locul încă de când am pășit prima dată acolo. Pe lângă faptul că este alegerea perfectă atunci când îți dorești să ieși cu prietenii, fie într-o pauză scurtă de masă, fie într-o seară în care să petreceți timpul împreună, periodic se organizează evenimente la care sunt invitați unii dintre cei mai cunoscuți DJs. Cu fiecare ocazie, la EC Garden regăsești câte o bucățică din amintirile de la Bonțida, însă anul acesta nu mai este nevoie să visezi la festival, pentru că EC_Special își va lăsa amprenta și în grădina de vară de pe Cetățuie. Cei din echipă sunt întotdeauna pregătiți cu un line-up electrizant, așa că fii cu ochii pe pagina lor de Facebook să vezi ce evenimente urmează.

Zazen-Verde Urban este o locație relativ nouă în Cluj, situată în incinta bazei sportive Transilvania. Deși și-a deschis porțile cu puțin timp în urmă, grădina de vară a devenit cunoscută și apreciată, nu doar pentru decorul cosy, atmosfera relaxantă, ci și pentru evenimentele pe care le găzduiește. Street Food Festival a fost primul mare eveniment care a inaugurat locul, apoi ne-am bucurat de seri de concerte și petreceri cu artiști cunoscuți. Zazen este ca un living room în mijlocul naturii, unde să petreci timpul împreună cu familia, prietenii, cu cei mici sau cu cei mari, ascultând muzică, savurând băuturi răcoritoare și intrând în atmosfera specifică locului. Și ca să nu ratezi niciun eveniment care urmează să aibă loc la Zazen, urmărește-i pe pagina de Facebook. Ne vedem la concertele sau petrecerile viitoare!

Pentru o zi călduroasă de vară, când îți dorești să te retragi într-un loc liniștit și să te bucuri de o masă copioasă și de o atmosferă relaxantă; pentru o seară răcoroasă în care să simți vibrațiile muzicii, opțiunea potrivită este 25th Sunset Lounge, situată în grădina de vară de la Aroma, în comuna Feleacu. Înconjurat de natură, într-un decor cosy, unde apusul este una dintre atracțiile principale ale locului, poți vedea cum relaxarea și distracția se armonizează perfect în grădina de vară. Stai cu ochii pe pagina lor de Facebook ca să fii la curent cu petrecerile pe care le organizează ei. În plus, dacă sărbătorești o ocazie specială, fie că este vorba despre o petrecere aniversară sau chiar nunta ta, fie că vrei să organizezi o petrecere corporate sau banchetul de absolvire, Aroma Events Venue pune la dispoziție mai multe săli care să-ți ofere cadrul mult dorit pentru orice eveniment.

Printre iubitorii de petreceri, muzică și distracție, After Eight Garden este, fără doar și poate, o recomandare specială. Aproape de centru orașului, la After Eight Garden te așteaptă o grădină de vară spațioasă, cu atmosferă de festival, unde energia și muzica iau locul agitației de zi cu zi. Luminile, decorul și ambianța fac locația perfectă pentru un eveniment tematic în care să petreci momente de neuitat alături de prieteni. Vezi ce surprize pregătesc și află ce spectacole urmează pe pagina lor de Facebook și fă-ți rezervare la evenimentele care îți fac cu ochiul.

Un loc impresionant aproape de Cluj, unde relaxarea și distracția se îmbină perfect, este Arkhai Sculpture Park. Apreciat pentru sculpturile realizate de artistul plastic clujean Ernő Bartha, situat în satul Vlaha din județul Cluj, parcul reprezintă pentru mulți clujeni o oază de liniște unde natura și arta fuzionează într-un contrast aparte. Un spațiu multicultural, dedicat evenimentelor artistice și creative, Parcul de Sculpturi Arkhai, în care găsești și Arkhai Bistro sunt deschide în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, începând cu ora 11:00 până la ora 20:00 (sâmbăta) și, respectiv 19:00 (duminica). Dacă-ți dorești să evadezi din oraș și să iei masa înconjurat de lucrări de artă, aceasta este una dintre opțiunile pe care le recomandăm. Meniul este postat săptămânal pe pagina de Facebook a parcului. În plus, în Arkhai Sculpture Park se organizează periodic evenimente culturale, concerte, proiecții de film în aer liber, workshop-uri, ateliere de creație, degustări de vin, evenimente gastronomice și altele. Dacă ai idei noi și îți dorești propriul eveniment privat, dar încă mai cauți un loc potrivit, spațiul poate fi închiriat pentru aniversări, petreceri, team-building etc. Trebuie doar să-i contactezi și să stabilești detaliile, iar planurile tale pot deveni realitate într-un cadru de poveste.

Dacă tot vorbeam despre propriul eveniment, poți adăuga pe listă încă o opțiune – Zahana de Someșeni. Este o grădină de vară cu spațiu exterior și interior, special amenajată pentru petreceri de multe feluri. Un loc verde, cu decor tradițional, situat în cartierul Someșeni, unde poți să închiriezi spațiul și să organizezi evenimentul la care visezi, alături de maximum 30 de oameni dragi. Dacă nu știi ce te așteaptă acolo, ei bine, află că poți avea o experiență completă împreună cu prietenii, familia sau copiii, pentru că în grădina de vară se pot face o mulțime de activități – de la tenis de masă, plimbări cu bicicleta, sărituri pe trambulină, până la tobogane pentru copii, căsuță suspendată și hamacele în care te poți relaxa ascultând râsetele celor din jur, îmbinate cu vibrațiile muzicii pe care o poți alege chiar tu. Cât despre preparate, poți alege să pui la cale o sesiune de gătit alături de invitați și să preparați orice vă doriți sau poți lăsa această misiune pe seama echipei, iar tu să te concentrezi pe distracție. Dacă ți-ai dorit de mult să testezi cum e să fii organizator de evenimente, ideile tale pot prinde contur în grădina de vară Zahana de Someșeni, așa că poți afla toate detaliile de care ai nevoie pe site-ul lor.

Grădinile de vară sunt la mare căutare în ultimul an, mai ales când vine vorba despre evenimente importante din viața noastră, cum ar fi nunta. Din ce în ce mai mulți optează pentru organizarea celui mai important moment din viață, într-un spațiu care să-i aducă mai aproape de natură și mai departe de oraș. RustiQ Garden, situat în comuna Feleacu este unul dintre locurile care ne vin prima dată în minte când ne gândim la nunțile organizate în aer liber. Indiferent dacă visezi la un decor vintage, dacă aranjamentele tradiționale te fac să te simți ca-n povești sau dacă ai o culoare favorită care să fie parte din evenimentul tău, acesta poate fi locul ideal în care să-ți petreci cele mai frumoase clipe alături de oamenii speciali din viața ta. Oglindirea grădinii de vară în lacul din apropiere completează perfect decorul la care visezi. Grăbește-te să-ți faci rezervare la RustiQ Garden și cu siguranță evenimentul mult dorit se va transforma în cea mai frumoasă experiență.

Insolito este o variantă la fel de atractivă, amplasată în zona urbană, pe strada Nicolae Iorga nr. 28, unde te întâmpină un castel boem înconjurat de o grădină de vară simplă, amenajată special pentru găzduirea evenimentelor. Spațiul este destul de generos, având o capacitate pentru mai mult de 100 de persoane alături de care poți organiza aniversări, workshop-uri, petreceri pentru copii, evenimente artistice sau chiar nunți ceva mai mici. Deși este situat în oraș, în acest loc te simți ca și cum ai fi în mijlocul naturii. Cu un cadru liniștit și relaxant, Insolito este spațiul potrivit pentru evenimentul tău. Odată ce ți-ai setat planul pentru următorul moment important, nu ezita să-i contactezi și să stabilești împreună cu echipa toate detaliile de care depinde reușita evenimentului tău.

Uită de zilele dogoritoare din sezonul cald și evadează într-una dintre grădinile de vară din Cluj! Tu pe care le-ai vizitat până acum?

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!