We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Alte 3 localuri deschise recent în Cluj

Home $ Articole $ Cum a fost la $ Alte 3 localuri deschise recent în Cluj

Acum două săptămâni vă spuneam să fiți cu ochii pe noi, căci am mai descoperit localuri recent deschise în Cluj, așa că le-am făcut o vizită. Nu ne putem abține când vine vorba de ceva nou, dar și mai important, e că nu putem ține totul pentru noi. Să știe toată lumea.

Fără prea multe prezentări, doamnelor și domnilor, ce mai e nou prin Cluj:

Pancake House
La Pancake House am luat decizia, încă nu am observat pe cântar dacă bună sau proastă, de a merge într-o dimineață, așa că micul dejun a fost extraordinar de dulce. Chiar dacă am făcut tot posibilul să mă abțin, nici nu prea aveam cum. Văzusem pe pagina lor de Facebook că fac niște milkshake-uri… maiestuoase, așa că am comandat un Chocotoff Milkshake. Puteam să îmi iau și unul cu Ferrero sau Oreo, dar m-am gândit că tot acolo ies cu caloriile, so whatever! Nu m-a lăsat inima să plec fără să încerc și o clătită, aș fi vrut să gust din toate, mai ales că aveau și tip apertiv, dar și desert. Foarte interesant e cum s-au jucat cu denumirile acestora, puțin neobișnuite pentru niște clătite. Blondă, Brunetă sau Roșcată? Nu știți sigur? E în regulă, să fie Focoasă atunci. Una-ntr-alta, Tunată sau poate o Înfrigurată? Măru-lu-Adam sau Ciufulită în Pepene? Eii, vi se pare ușor să vă decideți cu așa naming-uri?

Prețurile sunt, pot zice, mici. Dar, ca să fiu cât se poate de sinceră, sunt pe măsura gustului. Totul era extrem de arătos, dar nu și la fel de gustos. Prețurile variază între 3 și 14 lei. Am uitat să pomenesc de salate. Nu le-am încercat, ar fi fost o idee mai bună pentru micul dejun, dar m-am gândit că în Casa din clătite, acestea trebuie să fie personajul principal. Poate stomacul și papilele mele gustative au fost ușor sensibile în acea dimineață, în care nu așteptau o întâlnire cu ceva atât de dulce. Aștept să-mi spuneți și voi ce credeți după ce le faceți o vizită.

Adresă: Strada Regele Ferdinand, nr. 30 // Site // Facebook //

La Provincia Succhi
După o oră serioasă de sală, m-am dus mândră din cale afară la Provincia Succhi, căci auzisem numai de bine de sucurile lor și eram cu sufletul la gură, dornică să le încerc. Ce e așa de special la băuturile astea, de le pomenește toată lumea? Sunt sucuri presate la rece, practic este extras maximul de suc posibil cu minim de pierdere sau pulpă nedorită, o bombă de sănătate și energie, ce-și doresc a fi un înlocuitor pentru toate fast-food-urile care ne ies în cale atunci când suntem pe fugă și nu avem timp pentru o masă adecvată. Eu am plecat cu un suc Forte, unul Essenza și unul Energia, care a fost și preferatul meu. Gustul sucurilor e unul… dacă îi pot spune așa, natural. Se simt cu adevărat fructele / legumele trecute pe etichetă, cu o intensitate mai mică sau mai mare și o să vă placă băutura doar în măsura în care vă place și ingredientul care se simte cel mai tare. În cazul Forte-lui, foarte intens a fost gustul morcovului, în cazul Essenzei, al castravetelui.

  

Prețurile sunt puțin mai ridicate decât la un fresh și este normal să fie așa, căci pentru 500 ml de suc, spre exemplu, se folosesc un kg de fructe sau de legume proaspete. 13 lei – 300 ml, 18 lei – 500 ml. Pentru iubitorii de cafea, am o veste excelentă! Găsiți aici cafea făcută cu infuzie la rece, din cafea măcinată și apă, nimic neobișnuit aici, dar gustul final cu siguranță vă va surprinde. Așa nebăutoare de cafea cum sunt, am vrut să cumpăr una, doar pentru a vă spune cum mi s-a părut. Din păcate, am ajuns la ei în jurul orei 17 și nu mai aveau, nici nu mai puteau prepara, căci amestecul de cafea și apă îl lasă peste noapte la frigider, timp de 18 ore, iar abia apoi este servită. Am fost informată că pot plasa comanda pe site-ul lor, iar ei mi-o aduc oriunde doresc a doua zi dimineața. Transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Pretty cool, ha? Și am primit și reducere 20% pentru că sunt studentă.

Adresă: Strada Emil Isac, nr. 2 // Site // Facebook //

Asia Paradise
În cele din urmă am ajuns la Asia Paradise, restaurant cu specific chinezesc, situat chiar în centrul Clujului. Nu aveți cum să nu-l găsiți, căci lampioanele roșii de la intrare sunt un indicator grozav. E un loc liniștit, am mers într-o zi de luni pe la ora 16.00 și eram doar noi în local. Până la plecarea noastră, s-a mai ocupat o masă. Încă de la intrare l-am obsevat pe bucătar, care este unul… autentic, de pe plaiurile asiatice. Ce ar trebui să știți e că meniul este împărțit pe zile, adică servesc anumite preparate doar luni și marți, altele doar miercuri și joi și ceva complet diferit vineri și sâmbătă. Pentru mine a fost destul de frustrant lucrul acesta, pentru că am aruncat o privire și pe meniul celorlalte zile și m-am trezit exclamând: oh, ce bine ar fi fost să fie miercuri sau joi! Au și o secțiune de oferte speciale, ce este disponibilă în fiecare zi a săptămâni, iar aici găsim câteva gustări de bază ale bucătăriei chinezești: urechi de lemn, pachețele de primăvară, scoici în sos de ceapă și altele.

Mi-am comandat orez prăjit cu carne de pui (14 RON), iar prietena mea a dorit o porție de orez simplu (3 RON) cu piept de pui cu sos de lămâie (14 RON). Ne-am mai hotărât să împărțim și niște pachețele de primăvară, căci veneau câte 10 bucăți (10 RON). Am fost averizate că pieptul de pui nu are un gust chiar românesc și că este un pic mai amar decât suntem noi obișnuiți. Amar, nu acru. L-am comandat oricum și, spre surpriza noastră, era cât se poate de normal și deloc amar. Ba dimpotrivă, acrișor, dar gustul acesta era evident dat de sosul de lămâie. Am mâncat destul de bine, ne-am săturat, căci porțiile erau generoase, însă nu am simțit gustul acela chinezesc la care ne-am fi așteptat. Nici atmosfera dată de muzica de la radio…
Noi probabil că atunci când vom mai avea poftă de ceva chinezesc, vom încerca pe Horea.

Adresă: Strada Ioan Rațiu, nr. 2  // Facebook //

Voi când le faceți o vizită?

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!