We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Biletul de Sănătate revine în Cluj-Napoca!

Home $ Știri Cluj $ Biletul de Sănătate revine în Cluj-Napoca!

by | Aug 19, 2021 | Știri Cluj

Biletul de Sănătate, proiectul-pilot inițiat de Sports Festival care a avut un succes peste așteptări, revine în Cluj-Napoca. Din 23 august, călătorii din oraș pot obține un bilet de autobuz gratuit, în schimbul a 20 de genuflexiuni. Automatul va fi reinstalat în stația Memorandumului Sud, iar cei care vor să facă mișcare vor fi provocați să execute mișcările cât mai corect.

Biletele de Sănătate vor fi valabile în rețeaua de transport public, zona urbană, și vor fi valabile 7 zile lucrătoare. Automatul va funcționa zilnic, între orele 08.00-20.00.

Ne bucurăm să revenim cu Biletul de Sănătate, un proiect tare drag nouă și comunității din Cluj-Napoca. Anul trecut am ieșit cu un proiect pilot care a avut un succes peste așteptări și din care am învățat multe. Am observant că mulți dintre călătorii care au obținut Bilete de Sănătate nu știu să execute corect o genuflexiune, așa că revenim acum cu o variantă îmbunătățită a softului, mai sensibilă la mișcările corpului. Persoanele care vor face mișcare în stația de autobuz smart, vor trebui să facă exercițiile cât mai corect. Iar ca să îi ajutăm, pe ecranul aparatului va rula un video creat cu ajutorul unor antrenori de sport în care se explică, pas cu pas, cum se face corect o genuflexiune. Una dintre misiunile noastre este să punem umărul la educția sportivă a comunității noastre, iar acesta este unul dintre proiectele prin care reușim să facem asta. – Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

În prima lună de funcționare, biletele de sănătate vor fi susținte de Sykes.

Noi, cei de la SYKES, suntem mândri să fim partenerii acestui proiect, cu atât mai mult cu cât își propune să încurajeze mișcarea într-un mod simplu și plăcut. Dacă anii trecuți am sprijinit colegii să vină la serviciu cu bicicletele, am susținut competiții sportive și am contribuit la reconstrucția unor trasee montane, iată că e momentul să revenim în ‘inima Clujului’ pentru a vedea cum stăm cu condiția fizică după o perioadă de restricții și limitări. Vă așteptăm și pe voi, dragi clujeni, alături de noi, la Stația de Sănatate și sperăm ca, împreună, să ne provocăm să devenim mai sănătoși și mai voioși!

Biletul de Sănătate i-a determinat pe mii de clujeni să facă mișcare. De la finalul lunii septembrie a anului trecut de când a fost lansat până în 31 decembrie 2020, un milion de genuflexiuni au fost făcute pentru cele peste 55.000 de bilete de autobuz emise de automat. Aceasta înseamnă aproape 1.900 de ore de sport făcute în Stația de Sănătate amplasată lângă stația de bus Memorandumului Sud din Cluj-Napoca.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!