We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Ce vedete au primit în trecut interdicție la cazinou?

Home $ Diverse $ Ce vedete au primit în trecut interdicție la cazinou?

by | Dec 16, 2022 | Diverse

Poate că și tu ai întâlnit unele vedete până acum pe stradă, în locuri publice sau chiar la un cazino. De unele persoane probabil că ai auzit doar în mediul online. Indiferent de unde le cunoști, ce este surprinzător este când vezi unele gafe pe care le-au făcut sau interdicții pe care le-au primit. Sunt câteva vedete care au primit interdicție la cazinouri și în acest articol o să observi care sunt acelea și motivul pentru care li s-a interzis să mai între în cazino. Dacă ești fan cazinouri online trebuie neapărat să te folosești de rotiri gratuite care li se oferă tuturor jucătorilor noi.

Paris Hilton

Paris Hilton, dacă nu știai despre ea până acum, este o vedetă care de-a lungul carierei sale a făcut mai multe gafe pentru care a fost cunoscută și care au apărut și la televizor. Cu siguranță că mereu vor fi fani ai ei care vor fi gata să îi ia apărarea, însă aceasta a făcut câteva gafe mari de-a lungul aparițiilor ei televizate. Printre cele mai jenante momente din viața ei se numără și momentul când acesteia i-a fost interzis accesul la cazinoul Family, decizie luată chiar de străbunicul ei Barron Hilton.
Totuși, de ce i-ar interzice un membru al familiei accesul lui Paris Hilton? Aparent motivul pentru care acesteia i-a fost interzis accesul în cazinoul familiei sale este că a pierdut mașina de lux, un Bentley, într-un joc important de poker. Pe lângă asta, Paris Hilton a fost scoasă și de pe lista de moștenitori ai averii familiei Hilton, întrucât bunicul ei se pare că a scris un testament potrivit căruia 97% din averea familiei va fi redirecționată către fundația sa.
Gafele nu se opresc aici pentru Paris Hilton, întrucât aceasta a reușit să fascineze publicul încă o dată, tot cu o gafă în lumea cazinourilor. Deși spune că era obsedată de poker în acea perioadă, Paris a fost depistată cu droguri asupra ei în cazinoul Wynn Las Vegas. Ce este și mai interesant este faptul că acesteia i-a căzut micul “pachețel” tocmai în timp ce vorbea cu un polițist.

Colby Covington

Colby Covington, un personaj cunoscut în lumea UFC datorită dramelor sale și a discursurilor pe care le ținea. Nu este de mirare că și el a ajuns pe această listă, însă interesant este faptul că el este cel care a primit interdicție la cazino. Într-o zi de duminică dimineață urma să aibă loc un meci important între doi mari atleți de la UFC. Colby Covington se află la coada bufetului de la hotelul Palms, moment în care unul dintre atleții care urmau să între în ring împreună cu grupul său își fac apariția, iar unul din oamenii din acel grup l-au împins și au țipat la Colby și la oamenii săi.
Ceea ce este interesant este faptul că cei de la Palms au ales să îi interzică pe viață accesul lui Colby Covington că să mai intre în cazinourile lor. Deși nu era vinovat cu nimic, ci el a fost cel care a fost atacat, acesta a primit interdicție la cazino. Interesant, nu? Există chiar și videoclipuri și dovezi de pe camerele de filmare de la acea întâmplare care dovedesc că acesta era nevinovat.

Dana White

Dana White este fondatorul UFC și probabil unul dintre jucătorii de blackjack cu cele mai multe interziceri în Las Vegas. Întâmplarea face că acestuia i-a fost interzis accesul tot la cazinoul Palms la care i-a fost interzis accesul și lui Colby Covington. Dana White este un foarte bun jucător de blackjack, iar acesta participă în mod activ la turnee unde joacă sume foarte mari, atingând chiar 25.000 de dolari pe o mână. Deși a câștigat mai bine de câteva milioane de dolari la cazinourile Palms, acestuia i-a fost restricționat accesul recent.

Datorită succesului pe care l-a avut la cazinourile Palms, aceștia au decis să îi limiteze pariurile și sumele pe care le putea juca la blackjack. Din cauza acestui lucru, White a ales să nu mai susțină evenimentele de UFC la cei de la Palms. Acesta a fost invitat să susțină din nou evenimentele la Palms după un an de zile, însă cu același rezultat: i-a fost interzis să mai parieze sume mari, motiv pentru care a ales să nu mai participe la Palms deloc.

Allen Iverson

Probabil una dintre cele mai amuzante întâmplări de la cazino este cea a lui Allen Iverson, și pe bună dreptate că i-a fost interzis accesul la cazino. Povestea se petrece în cazinoul Bally din Atlantic City, atunci când personalul cazinoului l-a prins pe Allen în timp ce urina într-un coș de gunoi din interiorul cazinoului.
Allen era cunoscut drept un jucător care obișnuia să piardă sume foarte mari la cazino. În 2009 i s-a interzis accesul la mai multe cazinouri, printre care și la Greektown în Detroit. Deși faptul de a pierde la cazino nu îți va interzice accesul la acesta, modul în care te comporți atunci când pierzi cu siguranță că o va face. De foarte multe ori, Allen arunca jetoanele și cărțile către dealer atunci când pierdea, iar acesta a fost avertizat de foarte multe ori cu privire la comportamentul său.
Pe lângă toate acestea, la fiecare masă la care a jucat, Allen Iverson s-a purtat foarte nepoliticos atât cu jucătorii de la masă cu el, cu dealerul, cât și cu personalul de la cazino. Astfel de jucători merită cu siguranță să nu mai aibă acces în unele locuri, fie ele cazinouri sau alte locuri publice.

Concluzie
Cu siguranță cei de la cazino nu interzic accesul anumitor jucători fără un motiv bine întemeiat. Cazurile lui Paris Hilton, Colby Covington, Dana White și ale lui Allen Iverson sunt doar câteva dintre cele cunoscute în rândul vedetelor. Ca regulă generală, dacă te vei comporta respectuos cu cei din jurul tău atunci când ești într-un loc public și, implicit, chiar și la un cazino nu îți va fi niciodată restricționat accesul, asta în cazul în care nu trișezi sau încalci alte reguli.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!