We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

DOPE D.O.D. @ Cluj Arena

Home $ Party $ DOPE D.O.D. @ Cluj Arena

by | Apr 7, 2014 | Party

DOPE D.O.D. @ Parcarea subterană Cluj Arena

Intrare: 30 lei / 40 lei după 00:00

Warm Up: Slim Rocka & Eye Scream

MAIN: Dope D.O.D. [NL]

After: POP KILLERS

Dope D.O.D. este o trupă de hip hop din Olanda, formată din trei MC: Dopey Rotten, Skits Vicious și Jay Reaper. Producătorul lor este Peter Songolo și lucrează cu DJ-ul Dr. Diggles. Cu toții vin din Groningen, Olanda și au devenit cunoscuți în urmă cu doi ani, după lansarea videoclipului „What Happened”, care a strâns peste zece milioane de vizualizări într-un an de la lansare. Băieții au colaborat și cu legendarul Sean Priece (HeltahSkeltah, Boot Camp Clik, Random Axe), lansând împreună melodia „Psychosis”, iar această colaborare între unul dintre cie mai respectați membri ai comunității hip hop din SUA și o micătrupă din Europa le-a stârnit multora curiozitatea, astfel că melodia a fost preluată din SUA până în Rusia.

În vara lui 2011 au concertat în deschiderea celor de la Limp Bizkit în cadrul turneului european, iar în toamna aceluiași an au fost invitați de KoRn să-i însoțească în turneul american.

În 2012 au fost invitaţi la: Eurosonic, Printemps de Bourges (Franţa), Dour (Belgia), Lowlands (Olanda) sau Hiphopkemp (Cehia). În 2013 Dope D.O.D. au cântat pe scena festivalului Electric Castle, fiind unul dintre cele mai apreciate concerte live ale anului. Artiştii revin în aprilie, la Cluj, pentru a promova – Master Xploder Tape – album care va fi lansat în luna martie.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Lss” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!