Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Ari Shaffir – Live in Cluj-Napoca

May 12 @ 8:00 pm

Ari Shaffir - Live in Cluj-Napoca

ARI SHAFFIR in premieră absolută la Cluj-Napoca pe 12 mai
Cu un umor ce se revendică de la Sam Kinison, Dave Chapelle și Andrew Dice Clay, artistul american de stand up comedy Ari Shaffir ajunge pentru prima oară la Cluj-Napoca cu un show programat vineri, 12 mai la Casa de Cultura a Studenților.
Având descendenți originari din România, Ari este cunoscut publicului prin comedy special-urile si emisiunile sale de pe Netflix, Comedy Central sau Youtube dar și în calitate de invitat frecvent al podcasturilor The Joe Rogan Experience, Your Mom’s House al lui Tom Segura sau The Adam Carolla Show. Propriul său podcast „Skeptic Tank” are deja peste 10 ani și a depășit recent pragul de 500 de episoade.
Show-ul lui Ari Shaffir din Cluj-Napoca promite o excursie printre subiecte inconfortabile abordate din perspective nepoliticoase dar teribil de originale. Ambele se vor desfășura exclusiv în limba engleză, nefiind recomandate minorilor. Folosirea de telefoane mobile, de camere foto / video sau de orice alt tip de dispozitive utilizabile pentru înregistrare audio-video nu va fi permisă în sălile de spectacole

Detalii

Data:
May 12
Interval orar:
8:00 pm
Categorii:
Tags:
, ,
RSVP:
https://fb.me/e/1396xf8LU

Locație

Casa de Cultură a Studenților
Piața Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Organizator

LIVEHOUSE Comedy

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This