We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Evenimente online pe care să le urmărești săptămâna aceasta (14-20 decembrie)

Home $ Articole $ Evenimente online pe care să le urmărești săptămâna aceasta (14-20 decembrie)

by | Dec 14, 2020 | Articole

Mult a fost, puțin mai este. Oricât ar suna de clișeic, probabil că cea mai mare parte dintre noi simte pe deplin aceste cuvinte. Nu a fost un an ușor, iar aici cred că putem fi cu toții de acord. Dacă ești ca mine, probabil ai avut un program încărcat în ultimele luni, lucru care nu ți-a permis prea tare să te relaxezi sau să îți dedici timp ție. Din fericire, și în luna decembrie, ca și până acum, există moduri prin care te poți deconecta de la rutina obositoare, chiar din confortul propriei locuințe. Fără prea multe alte introduceri, îți prezentăm câteva evenimente online care merită atenția ta săptămâna aceasta: spectacole, concerte, conferințe, atât gratuite, cât și plătite. Ce altceva ți-ai putea dori?

Pentru început, îți vom prezenta evenimentele gratuite de săptămâna aceasta.

După cum ne-am obișnuit deja în ultimele luni, Opera Națională difuzează spectacole online în mod gratuit. Săptămâna aceasta se află în program următoarele: Languir me fais, un recital de Lieduri In Memoriam Gheorghe Roșu și Boema de G. Puccini, o operă în patru acte. Ambele înregistrări se vor difuza începând cu vineri, respectiv duminică și vor fi disponibile timp de 48 de ore de la momentul postării. Dacă preferi un film, atunci te poți delecta cu o serie de creații regizate de Pedro Almodóvar, începând de joi și până duminică, în cadrul unui eveniment marca TIFF Unlimited. Reactor difuzează miercuri și vineri două dintre spectacolele preînregistrate din repertoriu. Este vorba despre (In)corect, un spectacol despre diferențele dintre generații și În sfârșit sfârșitul, în care se vorbește despre viața de cuplu și greutățile care vin odată cu aceasta. Dacă ești fan al muzicii rock, atunci vineri dimineață îi poți asculta live pe membrii trupei The Mono Jacks într-un concert marca Radio Guerrilla. Tot în aceeași zi are loc premiera spectacolului Afurisilă #honeybunnymusic de la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava, o miniproducţie muzicală filmată în așa fel încât induce spectatorilor o perspectivă participativă. Cool, nu?

În materie de evenimente educative, marți va avea loc Executive Talk cu Bogdan Sterescu, care va vorbi despre îmbunătățirea performanței afacerii în cadrul unei conferințe organizate de Transilvania Executive Education. Miercuri ești invitat la seria de evenimente Forbes intitulată reINVENTAREA României, unde vei avea ocazia să înveți lucruri utile despre business, economie digitală, antreprenoriat, workplace și multe altele.

Dacă ești fan al jocurilor și, în special, fan Counter-Strike, atunci evenimentul celor de la Digital Crusade și SuperBet te-ar putea interesa. Este vorba despre CS GO Tournament, cel mai mare turneu de CS al finalului de an din care tu și echipa ta puteți pleca cu premiul cel mare. Cei de la The Guild Hall, în colaborare cu Cărturești, organizează lunar întâlniri ale clubului de carte cu tematică Sci-Fi & Fantasy, iar vinerea aceasta are loc una dintre acestea. Tot echipa TGH, de data aceasta alături de BEST Cluj-Napoca, te invită în aceeași zi la un Travel Quiz, un test cu întrebări cu și despre călătorit.

Dacă nu te-am convins deja, îți prezentăm și o serie de evenimente plătite la care poți lua parte zilele următoare.

Teatrul Național va difuza pe parcursul acestei săptămâni (de joi până duminică, mai precis) patru spectacole: Ubu în Concert, În Oglindă, Furtuna și Chiritza în Concert, despre care poți citi toate detaliile pe site-ul oficial. O altă idee bună prin care îți poți ocupa timpul liber vinerea aceasta este concertul Vino acasă de Crăciun al trupei Ad Libitum Voices, unde se vor cânta colinde și se va intra ușor-ușor în starea mult așteptatelor sărbători. Un alt spectacol care merită atenția ta se numește Extraterestrul care își dorea ca amintire o pijama. Acesta se va difuza duminică, într-un eveniment organizat de Teatrul Municipal Matei Vișniec și este potrivit pentru toată familia.

Dacă ai chef de puțină mișcare, dar și de calmare a sufletului, îți recomandăm acest Yoga Workshop organizat de Mișcarea de Piatra duminică. Noi cu siguranță am avea nevoie de unul.

Ce evenimente vei urmări săptămâna aceasta?

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!