We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Iarna pe val la Swimathon 2018

Home $ Știri Cluj $ Iarna pe val la Swimathon 2018

by | Nov 7, 2018 | Știri Cluj

Sărbătorim cu toată familia la bazin un deceniu de la înființarea Fundației Comunitare Cluj în cadrul celei mai speciale ediții Swimathon Cluj de până acum, evenimentul fiind organizat pentru prima dată iarna și lansându-le clujenilor provocarea de-a stabili un record comunitar deosebit, Înotători100.

Swimathon, proiectul care a plecat din Cluj-Napoca și a ajuns în mai multe colțuri ale țării, este un eveniment marca Fundației Comunitare Cluj. Aici, comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile înscriu proiecte din comunitatea locală, înotătorii aleg pentru ce fac valuri în bazin, ambasadorii susțin de pe uscat una din cauzele înscrise și conving comunitatea să se implice, iar susţinătorii donează.

Startul bazinelor de bine se va da sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 9, la Complexul de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai.

Anul acesta Swimathon aduce la start 10 proiecte din comunitatea clujeană: Jucu – 4 familii ajung acasă, Tabăra Yuppi pentru adolescenți cu diabet, Banca de alimente Food Waste Combat Cluj, Centru de Zi Something New, Fondul Științescu Cluj, Cutting-Edge Research in Romania (CER2), Bucătăria socială „O masă caldă”, Înotăm pentru Swimathon, Feel your city și Facem valuri, schimbăm destine. Pentru a afla poveștile proiectelor intră pe platforma noastră, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, unde poți fi la curent cu tot ce se întâmplă.

Pentru a susține proiectul preferat din comunitate poți deveni înotător, ambasador sau donator. Fie că faci valuri în apă sau pe uscat, poți susține unul dintre cele 10 proiecte.

Pentru a încorona evenimentul provocăm comunitatea să vină alături de noi la stabilirea unui record comunitar: cele mai rapide 100 de persoane pe 100 de lungimi de bazin. Timpul total, de la primul înotător100 și până la al o sutălea, va fi lansat ca o provocare pentru toate comunitățile din România. Clujenii vor avea posibilitatea să demonstreze că adevărata forță a unei comunități constă în legăturile strânse și funcționale dintre toate părțile ei componente.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!