We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Lights On, decorează Piața Mihai Viteazu așa cum ți-ai dorit!

Home $ Știri Cluj $ Lights On, decorează Piața Mihai Viteazu așa cum ți-ai dorit!

by | Sep 29, 2015 | Știri Cluj

Dacă ţi-ai spus mereu că ai simţ estetic şi poţi face o treabă bună în amenajarea spaţiului public de sărbători, aceasta este şansa ta. Apucă-te de treabă şi trimite-ne proiectul tău până pe 20 octombrie 2015. Un juriu special îl va evalua şi dacă îndeplineşte câteva criterii simple, atunci proiectul tău poate deveni realitate, iar tu poţi câştiga 1.000 de euro. 

Prima ediție a concursului de idei “Lights On” are ca scop identificarea celei mai bune idei pentru amenajarea și decorarea cu instalaţii luminoase a pieţei Mihai Viteazu în luna decembrie 2015.

Platforma pe care se va desfășura competiția este concurs.daisler.roComponența juriului va fi anunțată în scurt timp pe aceeași platformă. Juriul va reuni personalități locale și specialiști în mai multe domenii.

Premiul de 1.000 de euro este oferit de Daisler Print House, una dintre cele mai dinamice case de tipărituri din municipiul Cluj-Napoca, dedicată dezvoltării comunității din care provine. Concursul din această toamnă continuă eforturile începute anul trecut, când Daisler Print House, în parteneriat cu TiMAF, a personalizat pubelele din centrul municipiului.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!