We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Lumea Dinozaurilor: expoziție cu dinozauri animatronici de până la 13 metri lungime, la Iulius Mall Cluj

Home $ Știri Cluj $ Lumea Dinozaurilor: expoziție cu dinozauri animatronici de până la 13 metri lungime, la Iulius Mall Cluj

by | May 26, 2022 | Știri Cluj

O lume fascinantă, unde curioșii de toate vârstele pot afla informații inedite despre cele mai controversate animale care au trăit pe Terra vreodată, ajunge în Cluj-Napoca. Lumea Dinozaurilor „aduce” în Iulius Mall Cluj și Iulius Parc 19 exemplare, în mărime naturală, a celor mai cunoscute specii de dinozauri descoperite până acum. În perioada 27 mai – 5 iunie 2022, vino împreună cu toată familia și descoperiți secretele Lumii Dinozaurilor! Accesul este gratuit.

A trăit în China, Mongolia, America de Nord, cu 65 de milioane de ani în urmă și avea o lungime de 13 metri, 6 metri înălțime și o greutate de 7 tone, iar acum „vine” la Cluj-Napoca. Dacă te gândești la T-Rex, ai dreptate! Expoziția Lumea Dinozaurilor poate fi admirată începând de vineri, 27 mai, în mai multe locuri din Iulius Mall Cluj și Iulius Parc.

Până pe 5 iunie, „fauna” din Iulius Parc va fi formată din mai multe specii de dinozaur. Parcul va fi sub stăpânirea unei mame T-rex de 13 metri lungime și a puiului ei care tocmai iese din ou, scenă perfectă pentru o sesiune foto. Unul dintre cei doi uriași este animatronic – interacționează cu publicul prin mișcări ale membrelor superioare, respiră, clipește, deschide și închide gura cu sunet sincronizat – , iar cel de-al doilea îi va „plimba” pe cei mici.

Tot în Iulius Parc, veți putea cunoaște familia de Mamuți animatronici, formată din Mamut papa și Mamut baby, iar Amargasaurus de 8 metri lungime îi va aștepta pe cei mici pentru sesiuni de distracție.

Nici Curtea de Onoare și interiorul Iulius Mall nu vor scăpa de reîntoarcerea dinozaurilor. Astfel, doi Velociraptori vor fi pregătiți pentru a-i distra pe cei mici prin abilitățile lor de a se balansa și mișcările impresionante ale corpului, iar în Iulius Mall, veți putea descoperi și o scenă demnă de Hollywood, cu diferiți dinozauri în habitatul lor natural.

Veți mai putea admira un Stegosaurus de 6 metri lungime, un Stegosaurus baby și un Dilophosaurus, de 4 metri, un Therizinosaurus baby, ce va interacționa cu toți vizitatorii, iar Pterosaur se va pregăti să își ia zborul din clipă în clipă. Și un exemplar de Ceratosaurus îi va fascina pe toți cei care ajung la expoziție, iar mascota Dino va anima și ea atmosfera și promite să fie o gazdă primitoare.

Cu mic, cu mare, vă așteptăm la Iulius Mall Cluj, în minunata lume a dinozaurilor!

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!