We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Pe 8 decembrie TEDxEroilorWomen sărbătorește puterea femeilor de a produce schimbarea

Home $ Articole $ Pe 8 decembrie TEDxEroilorWomen sărbătorește puterea femeilor de a produce schimbarea

by | Dec 3, 2018 | Articole

Pe 8 decembrie, la Cinema Victoria, echipa TEDxEroilor aduce conceptul TEDWomen mai aproape de comunitatea clujeană prin conferința TEDxEroilorWomen. Tema din acest an este ”Showing up” și propune discuții în jurul femeilor care se ridică și încep să împingă limitele impuse de societate. Organizatorii susțin că acestea, indiferent de domeniul din care provin sau ce abilități au, pot fi considerate pionieri care produc schimbări reale și semnificative.

Programul evenimentului se va bucura de o sesiune cu 4 speakeri live și o sesiune în care participanții la eveniment vor putea viziona, în premieră, un calup de speakeri de la conferința TEDWomen 2018. Speakerii care vor urca pe scena TEDxEroilorWomen sunt:

Patricia Luiza Blaj – Jurnalist – The OutsiderZ
Patricia Luiza Blaj a absolvit jurnalismul, iar în prezent scrie & creează conținut atât pentru propria platforma, The OutsiderZ, cât și pentru revistele Glamour si Elle Romania. La 23 de ani și-a luat inima în dinți și a fondat primul brand de modă din România care produce etic și sustenabil haine în 15 mărimi. Firul roșu care leagă toate demersurile ei este activismul împotriva discriminării, sexismului și violenței, sub orice formă s-ar manifesta acestea.

Irina Scarlat – Country Manager – Revolut România
Irina Scarlat are peste zece ani de experiență în business, șapte dintre ei în tehnologie, product marketing și management-ul echipelor. Spirit antreprenorial, conduce operațiunile Revolut în România și se asigură că ajută românii să fie din nou în control atunci când vine vorba de bani.

Înainte de a se alătura echipei Revolut, Irina a condus echipa de marketing a Uber în România, a definit strategia la nivel local și s-a implicat activ în diferite inițiative strategice la nivel regional. Printre realizările sale se numără lansarea a trei orașe noi, creșterea numărului de utilizatori până la aproape 1 milion și dezvoltarea echipei de marketing de la zero. Este un cetățean global care a trăit, studiat și lucrat în șapte orașe din Europa și Statele Unite și vorbește fluent patru limbi străine.

Liana Buzea – Sexuality Coach
Misiunea Lianei este să ajute oamenii să își întrupeze pe deplin sexualitatea și să aibă vieți personale împlinite. A ales acest drum deoarece în viitor ne vede devenind conștienți de propria sexualitate, depășind dependența, frica, rușinea, grijile, amorțeala emoțională sau fizică și ne vede transformându-ne în versiunile noastre vibrante. Totodată ea crede că atunci când ne dezvoltăm în sexualitate, reușim să creștem în puterea noastră personală.

Adriana Istrate – Ultramaratonistă
Adriana este o persoană normală, cu o energie extraordinară dobândită în ultimii cinci ani de reinventări constante. Schimbarea ei a venit în urma unui discurs motivațional susținut de Andrei Roșu, observând un nou model de viață. Prima alergare a fost 200m în parc, iar de atunci a trecut prin reinventări constante: finalizarea unui maraton în București, alergări pe toate continentele sau o competiție Iron Man. 5 ani mai târziu a realizat că a a obținut exact lucrurile pe care le auzise în acel discurs.

Biletele sunt disponibile aici.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!