We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Peninsula 2012

Home $ Festivaluri $ Peninsula 2012

by | May 15, 2012 | Festivaluri

Peninsula 2012

Ediţia cu numărul zece a celui mai mare festival din România îşi va primi fanii între 23 şi 26 august, la Târgu Mureş, în locaţia binecunoscută de pe malul Mureşului, însă cu o surpriză de proporţii: Peninsula sărbătoreşte schimbarea de prefix cu bilete la jumătate de preţ!

Pentru a petrece patru zile de neuitat alături de formaţiile preferate şi cei mai renumiţi DJ-ii din lume peninsularii vor plăti doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vânzarea biletelor începe pe 15 mai în reţeaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro. Oferta este valabilă până pe 1 august, când preţul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preţuri vor fi valabile şi în timpul desfăşurării festivalului.

„Ne-am dori să sărbătorim cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alături la petreceri şi la ediţiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis să fixăm preţuri accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutăţi financiare să împiedice peninsularii să ne fie alături la această ediţie specială. Fanilor noştri le transmitem că vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la ediţiile trecute care au făcut să răsune Valea Mureşului de bună voie şi distracţie!” a declarat Bodor László, directorul Festivalului Peninsula.
„Reducerea preţului la bilete nu înseamnă, sub nicio formă, o scădere a calităţii evenimentului. Şi anul acesta vom avea invitaţi de renume internaţional, dar şi artişti de valoare din România şi Ungaria, alături de o serie de programe non-muzicale” – a mai adăugat directorul evenimentului.

Primii artiști confirmați: ATB, Dirtyphonics, NOHA, Netsky, Suie Paparude, Vita de Vie, Josh Gallahan, Babylon Circus, Emalkay, Zbod si Zdub, Irie Maffia, Val Laville (Vali Barbulescu), Horace Dan D, DJ Optick, Gojira, Planet H, Travka, Mystery Gang, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Rotfront, Children of Bodom, Firkin, Compact Disco, Vama, Sarmalele Reci, Rehab Nation, colorStar, Electric Fence, Republic, Kistehén, LB27 si New Model Army.

Echipa ClujLife a fost prezenta anul trecut la festival, ca in fiecare an de 3 editii incoace. Galerii foto de anul trecut, pentru fiecare zi in parte, gasiti aici, aici, aici si aici.

#Concurs: Punem la bataie 2 abonamente. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa… la Peninsula!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Update: Marius Martin & Miruna Aftenie sunt castigatorii abonamentelor.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!