We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Regulament de promotie campania „Fata cu distractia”

Organizator: SC WEBDOIZERO SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Plopilor nr. 73, et. 1, ap. 2b, judeţul Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/3151/2011, având codul fiscal 29486660, și contul nr. RO35INGB0000999902799895 la ING Bank NV sucursala Cluj-Napoca (email: [email protected]; tel: +40748188859) reprezentată de Aldea Gabriel in calitate de Administrator.

„Fata cu distractia” este o campanie organizata de ClujLife.com cu sustinerea Farmec.

 „Fata cu distractia” este o campanie online prin care se va cauta o persoana de sex feminin, activa in materie de going out, sociabila, cu o prezenta in social media, care-si va povesti o luna din viata ei, prin articole pe clujlife.com cat si prin conturile ei de social media.

Perioada de desfasurare: 17 februarie – 30 martie 2014

Desfasurare:
– 17-23feb – perioada de inscrieri
– 24feb-2mar – concurs de popularitate (10 finaliste)
– Pe 3 martie va fi anuntata castigatoarea titlului de „Fata cu distractia”
– 7-30 martie – jurnal (8 articole)

Premii:
– 200e (cash)
– o sedinta de dermoanaliza oferita de specialistii Farmec + o serie de produse Farmec recomandate

Mecanism
Pentru inscrierea in concurs este necesara completarea formularului de pe https://www.clujlife.com/fata-cu-distractia/. In urma inscrierilor, vor fi alese 10 finaliste ce vor participa la un concurs de popularitate. Voturile stranse in urma acestui concurs vor reprezenta 40% din punctajul final, restul de 60% fiind stabilit de catre juriu.

Conditii de validitate:
– varsta minima: 18 ani
– Castigatoarea titlului de „Fata cu distractia” se va angaja sa-si petreaca weekend-urile lunii martie 2014 in Cluj-Napoca, iesind in fiecare vineri si sambata, fiind subiectul unui jurnal tip blog, printr-o serie de 8 articole publicate pe site-ul clujlife.com

Juriu
Alina Crancau – reprezentant Farmec
Gabriel Aldea, owner clujlife.com
3 membri ai echipei ClujLife

Votarea la concursul de popularitate va fi oprita pe 2mar la ora 12:00. Fiecare persoana poate vota o singura data.

Acordarea premiilor
– premiile vor fi oferite in perioada 4-7martie 2014
– participantii care nu sunt valizi sau au pierdut calitatea de castigatori, nu pot solicita prin nici un mijloc atribuirea premiilor

Prelucrarea si stocarea datelor personale
Participantii la campania “Fata cu distractia″ isi dau acordul pentru folosirea adreselor de email de catre Organizator si partenerii acestuia, in vedere transmiterii de oferte publicitare. Abonatii vor putea oricand sa se dezaboneze din baza de date.

Acest regulament este intocmit de SC WEBDOIZERO SRL si va fi adus la cunostinta publicului conform legislatiei in vigoare in Romania, fiind diponibil, in mod gratuit pe toata durata campaniei incepand cu data de 17 februarie 2014 la sediul organizatorului conf. programului de lucru.
Organizatorul are dreptul de a modifica modul de derularea a campaniei, sau de a prelungi perioada de desfasurare a campaniei , prin modificarea si completarea prezentului regulament oficial , fara ca participantii sa ceara despagubiri.