We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Să creştem mici @ Cinema Mărăști

Home $ Articole $ Să creştem mici @ Cinema Mărăști

by | Jun 16, 2016 | Articole

“Să creştem mici” este un spectacol în care puteţi descoperi cum să vă feriţi de Omarită (boala oamenilor care mari care uită să fie copii). De ce? Pentru că această goană a timpului ne îndepărtează de esență. Ne grăbim să ajungem oameni maturi, cărând în spate plictisul și stresul maturității. Cum ar fi să întâlnești pe cineva care îți va spune verde-n față adevărul despre efectele unei vieți încruntate de monotonie și rigoare? Vă invităm într-o călătorie de umbre și lumini în care vom parodia Lupta dintre Omari și Omici cu intervenția a mai multor categorii de personalități umane. Atenție: replici pline de sarcasm și umor.

Spectacolul este inspirat de cartea “Să creștem mici” a autoarei Laura Grünberg, regizat şi jucat de 6 voluntari din Spania, Italia şi România, ca parte a proiectului “The Light and Shadow Theatre project” finanţat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus Plus.

sa crestem mici

Spectacolul va avea loc şi pe 26 iunie, de la ora 19.00, la Cinema Mărăşti. Pentru ambele evenimente intrarea este liberă în baza rezervării făcute aici.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!