We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Satoshi Tomiie @ Club Midi – opening party

Home $ Articole $ Satoshi Tomiie @ Club Midi – opening party

by | Dec 23, 2009 | Articole

Opening party cu Satoshi Tomiie @ Club Midi – vineri, 15 ianuarie 2009

Warm up: Kid Chriss
Visuals: SYS

Pret intrare: 20 ron pana la h00:00 / 40 ron dupa h00:00

Update: Va fi deschis si lounge-ul. Line up: Mistor / Raul Roquez / Mihigh.

Concurs: Asa de opening pentru sezonul 2010 avem de oferit 8 invitatii. Comentati pentru a intra in concurs 🙂

Satoshi Tomiie este cel mai cunoscut DJ si producator japonez. Dupa ce in copilarie a studiat pianul si timp de zece ani a fost pasionat de jazz, a fost atras de muzica house dupa ce a ascultat un mixaj al unui DJ din Chicago. Apoi, in 1989 l-a intalnit pe Frankie Knuckles, care a intuit potentialul muzical al lui Satoshi, pornind o colaborare care a debutat cu Tears, un single vocal-house dj classic! Curand, Satoshi s-a mutat la New York, unde a devenit un membru de baza al proiectului Def Mix (David Morales, Frankie Knuckles, Hector Romero, etc).
Asa a ajuns sa remixeze si sa lucreze cu Simply Red, David Bowie, U2, Mariah Carey, Misia (Japan’s #1 R&B artist). Chiar daca era cel mai bun DJ japonez, Satoshi a dorit mereu sa-si dezvolte un sound propriu si o identitate aparte, lucru concretizat in saptamanile petrecute in studio si lunile folsite pentru turnee mondiale.
In 2000 Satoshi a realizat si produs albumul de debut “Full Lick”, la care au colaborat Kelli Ali, Diane Charlemagne si Robert Owens. Chiar si compilatia Global Underground mixata de catre John Digweed continea 4 productii semnate Satoshi, printre care si celebrul single “Love in Traffic”. In 2001, Satoshi Tomiie si-a lansat propria casa de discuri “SAW.RECORDINGS”, moment in care s-a decis sa schimbe scena muzicii dance: muzica house evolua intr-o noua directie.
Au urmat in 2002 cateva single-uri si colaborari cu mai multi artisti (Gabriel & Dresden, Akadoma, Jerry Bonham si Tigerhook), iar in 2003 a aparut Perpetual, primul single vocal de la casa lui de discuri. Satoshi a fost primul DJ stabilit in SUA care a inregistrat un album pentru celebra serie NuBreed de la Global Underground. Au urmat single-ul “Scandal in New York” si compilatia mixata UNDULATION 1 /2003 (alaturi de Hector Romero). Prin in numeroase turnee mondiale, Satoshi a gasit timpul necesar si pentru alte productii, printre care si Renaissance Presents 3D din 2005 sau Glow din 2006.
Cel mai nou material semnat Satoshi Tomiie a aparut in martie 2007 la Renaissance, in cadrul celebrei The Masters Series . Primele 150 de exemplare au avut autograful lui Satoshi. Turneul pentru Renaissance Masters Series s-a incheiat cu success si toata vara, Satoshi este aglomerat cu alte turnee europene (inclusiv Italia sau Grecia/Mikonos), la care se adauga si residentiatul Def Mix / SAW.RECORDINGS de la Pacha Ibiza.
Cu o compilatie proaspata lansata la Renaissance, The Masters Series part 9, Satoshi Tomiie ramane unul din cele mai mari exporturi japoneze, in materie de muzica electronica. Detinatorul casei de discuri Saw Recordings este implicat in muzica electronica din 1989, cand a inceput alaturi de artistii Frankie Knuckles si Robert Owens. Astazi, Satoshi Tomiie este unul din exponentii brandului Def Mix, label si agentie de booking ce a implinit recent 20 de ani de activitate.

Youtube videos: 1 / 2 / 3
Download MIX: Satoshi Tomiie – Live @ Sullivan Room (NYC) – 03-Oct-2009

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!