We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Sesiune Meet & Greet cu Al Di Meola la Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Sesiune Meet & Greet cu Al Di Meola la Cluj-Napoca

by | May 2, 2017 | Știri Cluj

Începutul verii aduce un nou concert al renumitului chitarist și compozitor Al Di Meola.

Music of Di Meola, Piazzolla &Lennon-McCartney este unul dintre proiectele muzicale cele mai îndrăgite de artist și va fi prezentat, în premierăla Cluj-Napoca, pe 13 iunie, începând cu ora 20:00, la Opera Română. Detalii aici.

Cu o carieră impresionantă, care nici până în acest moment nu poate fi egalată, Al Di Meola este un îndrăgit al clujenilor reușind de fiecare dată să își impresioneze publicul, transformând fiecare concert într-un moment special. Artistul cu o personalitatea unică și un stil elegant atât în muzică, cât şi în comportament, va rămâne un inovator, aflat mereu în căutarea sineului prin arta sa.

Ca urmare a mai multor solicitări venite din partea publicului, organizatorii concertului de la Cluj-Napoca au decis, impreună cu managementul artistului, să organizeze o întâlnire a acestuia cu fanii într-un cadru privat. O sesiune Meet&Greet care va aduce bucurie iubitorilor muzicii jazz.

Preţul accesului la Meet & Greet* este de 450 de lei și include: accesul la probele de sunet (soundcheck), întâlnire şi dialog cu artistul înainte de concert, CD cu autograf, posterul oficial al concertului cu autograf și fotografii împreună cu artistul.

Prețurile biletelor (lei) sunt: 298, 258, 238, 198, 179, 149 şi 98(cu vizibilitate redusă).

Bilete pot fi cumpărate de la birourile Diesel Events (Piața Unirii, nr.10) sau de pe site-ul dieselevents.ro.
*Biletul pentru accesul la Meet & Greet poate fi cumpărat de la biroul Diesel Events şi este valabil însoţit de un bilet de intrarea la concert.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!