We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Simona Halep, Horia Tecău, Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă super demonstrative la Cluj, în 2022, la SPORTS FESTIVAL

Home $ Sport $ Simona Halep, Horia Tecău, Gheorghe Hagi și Adrian Mutu joacă super demonstrative la Cluj, în 2022, la SPORTS FESTIVAL

by | Dec 17, 2021 | Sport, Știri Cluj

Sports Festival, unicul festival dedicat sportului din România, revine anul viitor cu surprize și super evenimente care vor aduce în fața publicului campioni de talie mondială. Cea de-a treia ediție va avea loc în 9-12 iunie 2022 în Cluj-Napoca și va însemna 4 zile în care sportul își prezintă tot universul pentru publicul amator sau profesionist.

Echipa de aur a României, Horia Tecău și Simona Halep, vor juca un super demonstrativ de tenis alături de invitații lor. Evenimentul va avea loc în 10 iunie, la BT Arena. Meciul marchează retragerea din cariera sportivă a vicecampionului olimpic și dublu câștigător de Grand Slam la dublu, Horia Tecău.

Adrian Mutu, golgheterul all-time al Naționalei României (alături de Gheorghe Hagi), își va sărbători și el cariera la mult asteptatul meci de retragere care va avea loc în 11 iunie, pe Cluj Arena. La super meciul de fotbal au fost invitate mari legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti și Andrea Pirlo. La eveniment va participa cel care a purtat și a dat greutate tricoului cu număr 10 al Naționalei, înaintea lui Adrian Mutu, și care a scris istorie în fotbalul mondial: Gheorghe Hagi.

Cea de-a treia ediție SPORTS FESTIVAL a fost programată inițial în iunie 2020, însă a fost amânată din cauza pandemiei. Biletele pentru cele două meciuri demonstrative care au fost vândute deja, precum și voucherele care au fost oferite în locul biletelor, rămân valabile pentru reprogramarea din 2022. Iubitorii tenisului și fotbalului care nu au bilete cumpărate vor putea să le achiziționeze în primăvara anului viitor când se vor pune în vânzare locurile rămase.

Suntem extrem de bucuroși să anunțăm organizarea unei noi ediții SPORTS FESTIVAL.
Cu doua turnee WTA 250 organizate în 2021, ne-am consolidat misiunea de a crește industria sportivă din România și a oferi publicului oportunități unice de sport & entertainment. Ne întoarcem la prima dragoste, universul Sports Festival, care celebrează toate sporturile și suntem încântați să avem alături de noi acești titani ai sportului românesc.
Un eveniment unic în lume în care oricine poate să își descopere pasiunea pentru sport și vadă live campionii care, în ultima perioadă, au putut fi urmăriți doar la televizor sau online. Am investit mult suflet în crearea acestui eveniment și sperăm să ne revedem cu bine la festival și să avem contextul necesar pentru a face cât mai multe dintre activitățile sportive pe care le-am gândit pentru publicul larg. Sportul înseamnă, înainte de toate, sănătate, iar acesta este mesajul principal pe care vrem să îl transmitem – Mirel Alexa – director executiv SPORTS FESTIVAL

Sunt pregătit să intru în cantonament pentru meciul meu de retragere! Intru în teren pe 11 iunie 2022, la Sports Festival!
Vă invit să fiți alături de mine și coechipierii mei, români sau străini, prieteni de la echipa națională și echipele de club unde am jucat. Îmi doresc ca acest meci să fie o sărbătoare a fotbalului, să inspire tinerele generații și să ne bucurăm că suntem împreună din nou – pe teren și în tribune. Vă aștept pe toți pe Cluj Arena! – spune Adrian Mutu

SPORTS FESTIVAL este sigurul eveniment în care participanții de orice vârstă pot să își descopere pasiunea pentru mișcare. Peste 30 de sporturi, din cele mai diverse, pot fi încercate gratuit de participanții la festival. Pe lângă inițiere, vor fi pregătite zeci de demonstrații și competiții sportive: de la întrecerea titanilor, la alergare sau acrobații cu motocicleta, iar la Sports Talks, campionii vor veni să împărtășească cu fanii lor poveștile de viață și să vorbească despre modul în care sportul le-a schimbat viața.

Primele două ediții Sports Festival au avut loc în 2018 și 2019, iar la ele au participat zeci de mii de pasionați de sport.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!