We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Smiley, Fun Factory și Bluejays vă așteaptă weekendul acesta la Târgul de Crăciun

Home $ Știri Cluj $ Smiley, Fun Factory și Bluejays vă așteaptă weekendul acesta la Târgul de Crăciun

by | Dec 8, 2017 | Știri Cluj

De vineri, 8 decembrie, până duminică, 10 decembrie, spiridușii Târgulului de Crăciun îi așteaptă pe toți membrii familionului la concertele cu Smiley, Fun Factory, Admiral C4C, Blue Velvet, Bluejays și DJ Vlad Bretan.

Weekend-ul de poveste este deschis vineri de celebra trupă FUN Factory pe care o cunoaștem cu toții din anii 90 și care ne vor aduce celebrele piese „I wanna be with you”, „Celebration” și multe altele. Așadar, vineri, 8 decembrie, arată în felul acesta:

17:00 Concert de colinde: Biserica Evanghelică Lutherană
18:30 Concert: Admiral C4C
19:30 Concert: Fun Factory

Sămbătă, 9 decembrie, începem prin a alerga cu spor pentru o cauză nobilă la Crosul lui Moș Crăciun – mai multe detalii despre Cros pe blogul Târgului de Crăciun. Mai spre seară, ne bucurăm de beat-urile DJ-ului Vlad Bretan. După ce ne-am încălzit bine de tot, îl întâmpinăm pe scena Târgului pe Smiley.

17:00 Crosul lui Moș Crăciun
19:00 DJ: Vlad Bretan
20:00 Concert: Smiley

Ziua de duminică, 10 decembrie, reunește și ea toate gusturile familionului la un loc. Așadar, cei mai mici membri vor asculta cu urechile ciulite Poveștile la gura sobei ale celor de la Asociația Urbannect. Seara continuă cu două concerte de jazz interpretate de Blue Velvet și Bluejays.

18:00 Asociația Urbannect: Povești la gura sobei
19:00 Concert jazz: Blue Velvet
20:00 Concert jazz: BlueJays

Programul integral al Târgului de Crăciun poate fi urmărit pe site iar modificările care pot apărea pe parcurs vor fi postate pe pagina de Facebook.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!