We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Transilvania International Design & Fashion Fair

Home $ Festivaluri $ Transilvania International Design & Fashion Fair

by | Oct 20, 2014 | Festivaluri

În weekendul 15-16 noiembrie la Casinoul din Parcul Central din Cluj se va desfăşura prima ediţie ‘Transilvania International Design & Fashion Fair’ (TIDAFF), târg- expoziţie dedicat designerilor vestimentari autohtoni şi internaţionali.

Intrarea este liberă.

Clujul – capitală culturală a Transilvaniei
Fiind unul dintre cele mai vechi oraşe ale României, Clujul a devenit un centru urban cu un mediu cultural activ, încurajând astfel dezvoltarea unora dintre cele mai frumoase festivaluri şi proiecte artistice autohtone.
În plină cursă pentru “coroana culturală a Europei”, Clujul a dat naştere unor proiecte tinere şi ambiţioase care confirmă încă o dată existenţa unei comunităţi artistice şi culturale, ce susţine activ dezvoltarea oraşului în această direcţie.
‘Transilvania International Design & Fashion Fair’ – Un nou eveniment internaţional în portofoliul clujean
Evenimentul, poziţionat ca o expoziţie internaţională sau “un show room creativ” cu posibilitate de vânzare, e un prilej perfect de networking al designerilor internaţionali cu cei autohtoni, sub acelaşi scop comun: promovarea industriei prin interacţiune directă, reală şi autentică cu publicul interesat.

Astfel, sunt invitaţi la TIDAFF, între 15-16 noiembrie, toţi cei doritori să participe la workshop-uri creative, demonstraţii live de styling, să afle ultimele trenduri, să admire sau să achiziţioneze cele mai în vogă creaţii si să întâlnească cei mai populari designeri locali, naţionali şi internaţionali.

Evenimentul va avea dedicat un lounge, “TIDAFF social corner” unde toţi participanţii vor avea posibilitatea de a savura o cafea, o gustare bio sau un vin fiert, într-o atmosferă plină de creativitate la pop up standul Mint.
În timpul evenimentului vizitatorii vor putea participa la diferite workshop-uri sau activităţi susţinute de expozanţi si parteneri:
Cristina Brad ne va demonstra cum putem transforma o ţinută folosind o tehnica specială a picturii pe suport textil;
Whoabi Sabi va susţine o demonstraţie de drapaj live pe manechin;
Zoltán Mártonos (Semifinalist Românii au Talent) va susţine demonstraţii de Spray Art;
Denise Berekmeri (DE) ne va exemplifica live câteva tehnicii shibori;

TIDAFF va premia vizitatorii cu surprize deosebite, oferite de partenerii oficiali: Casa de Vinuri Cotnari, Oriflame, Club Moving, Vestige, The Botox Shop, Be Jolly Center, Nail Boutique, urmata de premierea participanţilor şi a câştigătorului campaniei TIDAFF, în colaborare cu Iulius Mall şi Yellow Center- Exclusive Nikon, “Share your passion for fashion”.*
*Urmăriţi “TIDAFF Photo Booth” din Iulius Mall, postaţi-vă o fotografie pe facebook cu #shareTIDAFF şi veţi fi selectat (prin random selection) pentru a câştiga premiul oferit de Yellow Center- Exclusive Nikon : cumpărături în valoare de 300 lei în magazin sau shop online.
Toţi participantii care vor participa la această campanie vor primi câte un card Photopass cu 50 de puncte în valoare de 50 de lei, oferit tot de Yellow Store.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!