We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Ziarul Deschis – un ziar care gandeste !

Home $ Articole $ Recomandări $ Ziarul Deschis – un ziar care gandeste !

by | Mar 18, 2010 | Recomandări

Ziarul Deschis – un ziar care gandeste !

Zilele acestea, s-a lansat oficial, Ziarul Deschis – un ziar, de opinii, scris de catre autori amatori, pasionati de jurnalism, sub indrumarea unei jurnaliste cu ani de experienta in spate.

Pentru a scrie la Ziarul Deschis (ZD) nu este nevoie de studii de specialitate sau de experienţă în domeniu. Odată înscrişi, jurnaliştii amatori ai publicaţiei au responsabilitatea de a contribui cu cel puţin două articole pe lună, cu subiecte la libera lor alegere. Condiţia de bază este ca articolele să fie scrise în genurile publicistice de opinie, pentru ca proiectul să-şi poată respecta promisiunea de “ziar care gândeşte”.

Autorii ZD beneficiază de sprijinul unui redactor şef cu mare experienţă în domeniu.„Discutăm cu fiecare autor în parte, încercând să-i ajutăm să scrie tot mai bine şi să-i provocăm să fie tot mai curajoşi în subiectele pe care le aleg”, spune Nadia Dincovici, redactorul şef al noii publicaţii.

Ştefan Teişanu, iniţiatorul ZD, despre acest proiect: “Ziarul Deschis a fost primit cu un mare val de simpatie din partea tuturor celor care au auzit de această iniţiativă. Lumea aşteaptă multe de la noi şi suntem siguri că le vom da ceva chiar mai mult decât atât, pentru că avem încredere că există mulţi tineri valoroşi în România, capabili să contribuie, prin ceea ce scriu, la ridicarea noastră din platitudinea care a cuprins internetul în România.”

Ziarul îi recompensează pe cei mai apreciaţi jurnalişti ai săi cu premii variate, inclusiv cu intermedierea apariţiei articolelor lor în presa centrală şi regională. Alte premii sunt puse la bătaie şi pentru cititorii publicaţiei, în cadrul concursurilor găzduite de www.ziaruldeschis.ro şi de partenerii săi.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!