We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Zilele Clujului 2019: Peste 300.000 de participanți, clujeni și turiști, s-au bucurat de cele 4 zile de festival

Home $ Știri Cluj $ Zilele Clujului 2019: Peste 300.000 de participanți, clujeni și turiști, s-au bucurat de cele 4 zile de festival

by | Oct 2, 2019 | Știri Cluj

Cea de-a 9 ediție a festivalului „Zilele Clujului” a cuprins peste 100 de evenimente în peste 30 de locuri din oraș.

În perioada 27 – 30 septembrie 2019 s-a desfășurat festivalul de suflet al clujenilor, ”Zilele Clujului”, care a avut în acest an tema  „Hai la Sărbătoare! E Cluj”iversare”. Ediția 2019 a Zilelor Clujului a marcat, prin evenimente și acțiuni aparte, aniversarea unor instituții clujene remarcabile, care au contribuit activ la dezvoltarea orașului în ultimul secol.  Festivalul a adus împreună peste 300.000 de participanți, la evenimentele desfășurate în 30 de locuri din oraș. Printre activitățile desfășurate în cadrul festivalului se numără: teatru, concerte, seară de muzică clasică, activități sportive și culinare, ateliere de creație, cursuri de gătit, proiecții de film, animație stradală, expoziții și scenete istorice.

Parada Zilelor Clujului, care a adunat peste 2000 de participanți, a fost și la ediția din acest an plină de culoare și efervescență,  fiind urmărită de peste 8000 de spectatori. De asemenea, peste 7000 de studenți clujeni au pornit luni, 30 septembrie, în marș, pentru a marca începerea noului an universitar și 100 de ani de învățământ românesc la Cluj.

În cadrul ediției de anul acesta a Zilelor Clujului seniorii clujeni au avut o zi dedicată. Pe tot parcursul zilei de 30 septembrie, la Sala Polivalentă BTArena au fost organizate o serie de activități pentru seniori: standuri informative, ateliere, spectacole, concursuri și multe altele au fost pregătite pentru a-i aduce pe seniori cât mai aproape de comunitate.

La Zilele Clujului a fost eliminat plasticul de unică folosință. Consumabilele de unică folosință (tacâmuri, pahare) din cadrul evenimentului au fost biodegradabile și compostabile, confecționate din biopolimer.

Ediția din acest an a Zilelor Clujului s-a încheiat cu un impresionant video mapping în Piața Unirii.

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!