Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Concert Acustic Radu Almășan (Bosquito) – Zazen Live

April 23 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Concert Acustic Radu Almășan (Bosquito) - Zazen Live

Radu Almășan, cunoscut mai ales datorită trupei sale de succes Bosquito, este un cântăreț, compozitor și instrumentist român care reușește cu ușurință să ajungă la inima oricui cu vocea sa unică. Cu o carieră muzicală de peste două decenii, Bosquito a cucerit publicul cu piesele pe care de ani întregi lumea încă se trezește fredonându-le, printre care “Hopa Hopa”, “Pepita”, “Marcela” și multe altele.

Nu toată lumea știe, dar, când ii permite programul cu Bosquito, Radu mai susține și concerte solo. Un om și o chitară, într-un cadru intim, unde se interpretează variante personale ale marilor piese (românești și internaționale) ce i-au rămas la suflet și i-au modelat gusturile muzicale.

Ești curios să auzi cum sună vocea lui Radu într-un cântec Valeriu Sterian? Sau poate pe System Of A Down? Atunci vino la un concert atipic unde vei descoperi noi și neașteptate valențe ale artistului Radu Almășan!

Vei avea ocazia să asculți live melodii de rock latin (și nu numai), cântate de unul din cei mai buni interpreți ai acestui gen de la noi.

Biletele sunt disponibile în linkul de bilete sau aici.

Parcarea de pe strada Frasinului este gratuită timp de 2 ore, cu un cost de 3 lei/oră după depășirea celor două ore. Dacă plănuiești să consumi alcool, îți recomandăm să vii cu bicicleta sau să iei autobuzul (28B te lasă chiar la noi în față, sau poți lua 30 până la capăt de linie în Grigorescu și să treci podul) – sau pe jos, bineînțeles.

Îți recomandăm să vii din timp ca să prinzi cel mai bun loc, întrucât biletele nu asigură un loc la masă. Mulțumim!

Detalii

Data:
April 23
Interval orar:
6:00 pm - 8:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://fb.me/e/2d0xwKpu6

Locație

Zazen
Frasinului 41
Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This