We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Tot ce trebuie să știi pentru o seara de poker acasă cu prietenii

Home $ Diverse $ Tot ce trebuie să știi pentru o seara de poker acasă cu prietenii

by | Jun 27, 2022 | Diverse

Scena de joc de poker House este cel mai probabil cea mai rapidă creștere a activităților de agrement în jurul valorii de la acest moment. În timp ce folosind explozia de poker TV, există un interes enorm de răcire în plus față de oameni consideră că pe cont propriu.

O modalitate foarte bună de a juca în mod clar este pe web în interiorul turneelor de poker online, dar fără notificare pentru a atinge factorul real, dezvoltarea unui joc texashold’em în interiorul casei tale este cea mai mare alegere pentru majoritatea oamenilor. Mai exact ce în cazul în care în cazul în care începeți să jucați jocuri de poker acasă?

Pentru început, în mod clar, veți avea nevoie de niște prieteni! Cele mai bune motive pentru poker este în mod clar versatilitatea care atârnă în jurul valorii de ieftin se poate face de câțiva jucători. În jur de 6 până la 8 este cel mai probabil foarte potrivit pentru un joc tipic de poker acasă.

Aproape la fel de critică ca și obținerea de prieteni cu toate acestea ar fi să vă asigurați că ce faceți este legal. Sunt locuri în lume unde jocurile de noroc sunt chiar ilegale până la capăt, chiar dacă le transportați în intimitatea proprietății dumneavoastră, așa că aruncați o privire înainte de a începe.

Jocuri de poker acasă

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că ești familiarizat cu toate regulile de bază ale Texas Holdem. De asemenea, este o idee bună să vă reîmprospătați înțelegerea clasamentului oficial al mâinilor de poker. După aceea, cheia este simplificarea.

Întotdeauna o singură persoană și numai o singură persoană trebuie să se ocupe de buy in, cash out și rebuy-uri. Nu pot să subliniez suficient acest lucru. Dacă toată lumea primește propriile jetoane, “greșelile” se vor întâmpla cu siguranță.

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este ca ultimii doi băieți să se ducă să încaseze banii la sfârșitul unui joc de toată noaptea și să nu existe suficienți bani pentru a acoperi jetoanele pe care le au. Vor fi supărați. Poți evita cu ușurință confuzia la încasare punând o singură persoană să se ocupe de toate transferurile de jetoane și bani.

Ceea ce mă duce la următorul punct. Atunci când alegeți denumirile jetoanelor, gândiți-vă că mai puțin înseamnă mai mult. Chiar nu este nevoie să folosiți toate cele cinci culori care au venit cu setul de jetoane doar pentru că sunt acolo. Culorile multiple încurcă lucrurile inutil.

Materiale necesare

Ceea ce este minunat la poker este că tot ce ai nevoie este un pachet de cărți. De fapt, puteți juca fără o masă de poker sofisticată și puteți folosi o formă de înlocuitor pentru jetoane. Cu toate acestea, dacă vrei ca jocul tău de cash game să aibă ceva clasă și să maximizezi distracția pentru jucătorii tăi, îți recomand să investești în consumabile de înaltă calitate. Vestea bună este că nu trebuie să spargă banca.

Cărțile de joc de calitate fac o diferență uriașă

Cei mai mulți oameni nu știu, dar diferența de calitate dintre un pachet de cărți Bicycle ieftine și cărți de joc premium este uriașă. Există o prăpastie virtuală de diferență atât în ceea ce privește senzația, cât și capacitatea de joc. Credeți-mă, odată ce folosiți un pachet de cărți de joc de înaltă calitate, nu vă veți mai întoarce niciodată la acele lucruri ieftine acoperite cu plastic.

Sfaturi de bază pentru eticheta de poker

Nu uitați că, deși sunteți un jucător de poker “serios”, nu toți cei care participă la jocul de acasă vor fi la fel.

Jocurile de poker de acasă au ca scop distracția. Trebuie să aveți răbdare cu cei care învață. Dacă te cheamă cu 4-high și merg cu o chintă, nu este cool să te dezlănțui cu o caterincă gen Phil Hellmuth. Acest lucru nu este acceptabil la nicio miză, așa că nu o faceți asta la un joc acasă.

Chiar dacă ai impresia că arăți tuturor cât de mult cunoști jocul și cât de ghinionist ai fost, toată lumea va crede că ești un plângăcios. Așadar, fii prietenos și păstrează o atmosferă ușoară. Aceasta va contribui în mare măsură la crearea unei atmosfere plăcute pentru toată lumea.

Câteva lucruri simple pe care nu trebuie să le faceți la masa de poker
Nu vorbiți la telefon pentru perioade lungi de timp
Nu faceți pauze de fumat constante, încetinind jocul
Nu vânați iepuri (nu verificați următoarea carte; de exemplu, cartea turn după flop, dacă toată lumea face fold)
Nu fiți nesimțit cu jucătorii noi.
Nu vă comportați ca un atotștiutor.
Nu le spuneți oamenilor cum să joace mâinile.
Din nou, nu este un lucru dificil – este vorba de curtoazie. Încearcă să păstrezi un joc prietenos. Dacă oamenii se bucură de timpul petrecut jucând, este mai probabil să se întoarcă și să joace din nou. Dacă ești un nesimțit, nimeni nu va dori să joace vreodată.

Dacă reușiți să cultivați un grup regulat de jucători care se simt bine la masă, puteți avea un joc aproape în fiecare săptămână!

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!