We’re Here To Help You

Contact us today to schedule an appointment

Call us today

815.555.5555

Request a Service

Home Delivery: 5 recomandări pentru mic dejun

Home $ Descoperă Clujul $ Home Delivery: 5 recomandări pentru mic dejun

Câți dintre voi nu rostesc măcar periodic fraza “pff, cât mi-aș dori să vină cineva cu micul dejun la pat?”. Cu siguranță mulți, însă nu la fel de mulți obișnuiți să vă începeți ziua cu o comandă de mic dejun acasă, din diferite motive; poate e intimidant timpul de livrare, ori oferta nu este foarte variată și indecizia planează asupra poftelor, ori pur și simplu nu vreți să recurgeți – din obișnuință – tot restul zilei la același gest sau la fiecare început al ei.

Dar totuși, ce-ți poate oferi un început de zi mai bun decât delivery breakfast? Faci economie de timp, ai grijă de sănătatea ta mâncând dimineața și primești boost-ul de energie care te va însoți până seara.

Urmează o listă cu 5 recomandări pentru micul dejun livrat acasă.

Experiența Hugo am recomandat-o deja în articolul cu restaurante potrivite pentru business lunch, însă atenția la serviciile oferite este aceeași indiferent dacă te deplasezi tu ca să le încerci sau dacă vin ele la tine. Da, vorbesc despre delivery, mă refer mai exact la un delivery breakfast.

Calitatea preparatelor este ridicată, Hugo plasându-se în categoria restaurantelor premium, în care bucătăria românească și internațională sunt interpretate într-un mod deosebit. Sugestiile pentru mic dejun înseamnă omletă ham & cheese (11 lei), scrambled eggs, ouă benedict – 13 lei, completând cu un fresh la 12 lei.

Puteți consulta meniul aici și nu uitați că puteți plasa comanda foarte eficient prin hipMenu.

mic dejun hugo

Lunch Box am descoperit la Untold Festival și mi-a plăcut tare mult un burger de la ei. În principiu, acesta este locul unde îți poți alcătui meniul după bunul plac – de la ingredientele salatelor la preparate gătite. Există, însă, și meniul “mic dejun”, care se poate comanda înainte de 11.00, și care conține toast, ochiuri benedict, sandwich-uri, omlete sau platou city starter, totul între 11 și 17 lei.

De reținut că prin hipMenu livrarea nu se realizează pentru comenzi < 20 de lei, iar pentru sume cuprinse între 20-40 de lei transportul costă 6 lei. Pentru comenzi > 40 de lei, este gratuit, așadar comenzile de grup sunt o variantă bună, dacă ai niște prieteni ori colegi prin preajmă, la fel de înfometați ca tine.

Update: nu mai există secțiunea de ”Mic dejun”.

mic dejun lunchbox

Cu New Croco am avut numai experiențe plăcute, deși – ce-i drept, la micul dejun am testat de mai puține ori sistemul.

Meniul arată tare bine și prețurile sunt foarte accesibile, pornind de la 10 lei un mic dejun sănătos (iaurt cu cereale, fructe uscate, fructe proaspete + la alegere espresso, cafe latte sau ceai) și ajung la 14 lei un mic dejun franțuzesc cu o felie de baghetă prăjită, unt, miere și dulceață, croissant cu unt și din nou, la alegere între cele 3 băuturi pe care le-am menționat și mai sus. Completarea vine cu o limonadă pentru energizarea dimineții, care înseamnă doar 5.90 lei.

Micul dejun se livrează înte 10:00 și 11.00, transportul asigurându-se cu taxi la comenzi < 35 de lei, iar peste suma aceasta fiind gratuit.

new croco

La Euphoria Biergarten livrarea începe cu o prețioasă oră mai devreme, dacă ești genul de persoană care își începe ziua dimineața și aleargă tot restul ei. Pentru micul dejun prețul este același, 19 lei; oferta nu e variată, însă calitatea primează în fața varietății. Puteți alege două tipuri de omletă (vegetable, cu legume la tigaie + roșii proaspete sau country, cu legume asortate, brânză feta și bacon), scrambled eggs sau florentine eggs.

Livrarea nu se realizează pentru comenzi < 40 lei, iar peste această sumă este gratuită.

omleta cu somon

O altă recomandare este Pokka Bistro (specific mexican), care, pe lângă prezența în hipMenu, are și site-ul bine pus la punct și organizat pentru livrările la domiciliu în privința micului dejun. Așadar, este la fel de simplu dacă folosiți aplicația pe telefon, din Facebook sau pe site.

Opțiunile pe care le aveți la dispoziție sunt: omleta quesadilla (omletă cu brânză și bacon servită în tortilla home-made) – 19 lei, crunchwrap omelette (scrambled egges, bacon, sos de brânză, chipsuri de mălai, salată, roșii, toate servite în crunch de tortilla home-made) – 20 lei, omletă buritto (omletă mexicană cu cașcaval, bacon și sos de fasole, în tortilla) – 19 lei și chnchwrap omelette vegetarian (scrambled eggs, sos de brânză, chipsuri de mălai, salată, roșii, în cruch tortilla) -18 lei.

Taxa de livrare este gratis pentru comenzi de minim 35 lei.

omleta spaniola

Mă aștept ca breakfast delivery să ajungă o opțiune din ce în ce mai aleasă, un fel de “hai să comandăm pizza” de la sfârșitul unei zile obositoare. Și nu neapărat din cauza unei eventuale comodități, ci mai degrabă datorită economiei de timp care se face odată cu plasarea comenzii disponibilă on your fingertips. Te trezești, plasezi comanda, iar până când aceasta ajunge la tine, tu te pregătești să ieși.

Voi obișnuiți să recurgeți la livrarea la domiciliu a micului dejun? Ce alte recomandări ați avea?

Trimite articolul:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!